UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bez dwóch zdań jako dobry człowiek i wszechstronny biznesmen powinien zostać uhonorowany bo jest znaczącą postacią tego miasta. Pisiaki, Maciory i kaczory plują na Niemców i Ruskich. To typowe dla nieudaczników którzy niczego sensownego w życiu nie osiągnęli.
  • mmaa- tak racja, czcijmy Niemców i Rosjan, bo nasi rodacy są niewarci aprobaty. Taaak, NIEMIEC- to brzmi dumnie!! Boże miłosierny, ja mam coraz większe wrażenie że rozprzestrzenia się jakiś wirus piorący wam kompletnie mózgi. PaniWalewska- daj Boże abym miał władzę, i wiedziałbym jak naprawic ten kraj. Bo rozumiem, że Ty się cieszysz jak każdego miesiąca za uczciwą pracę płacisz haracz państwu, i karę za to że pracujesz, co się nazywa podatek dochodowy? I się cieszysz jak dla odmiany sąsiad nierób dostaje sociala w nagrodę za to że nie pracuje? To dla ciebie jest normalność i OK? Ja bym to zmienił w pierwszym rzędzie. A i tak podałem jeden przykład, to kropla w morzu. PaniWalewska i wszyscy inni najmądrzejsi, umiecie krytykować nie przedstawiając argumentów, a czy macie odwagę na spotkanie i dyskusję? podajcie maile i mozna się zgadać. A jak nie to się nie udzielajcie, bo jak ktoś coś krytykuje to znaczy, że coś wie i jest gotów przedstawić sensowne argumenty.
Reklama