UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • taaa a potem taki dostanie 300 czy 601 głosów i już mysli że jest głsoem narodu a wybrany został na "radnego" przez garstkę ponad 100 tys miasta w dodatku taki ktos nie reprezentuje całego miasta a swoje podówrko region dzielnicę wiec tacy radni to sami dla siebie, co to jest otrzymać 300 czy 700 głosów? tak mało aby zostac radnym? paranoajaa
  • Jesteś taki mądry inaczej, zdobądź te 300,601 abo 700 głosów i będziesz reprezentantem całego miasta, przecież to tak mało, takie to proste.
  • MariuszLewandowski-Fc Mój drogi czy rozumiesz czym jest ordynacja wyborcza ? To narzędzie dające partią korzystających z wypłat ze Skarbu Państwa narzędzie do zwalczania konkurencji politycznej metodami ekonomicznymi. Gdyby kampania wyborcza była prowadzona sprawiedliwie 75% radnych nie miałaby szans na elekcje - wybory to w pierwszej kolejności kasa i listy a co za tym idzie - układy zobowiązania instynkt stadny i kupa politycznego łajna To proste jeśli się sprzedasz i zamiast stać w oporze do realiów zaczniesz się w tej "du-ie" urządzać to możesz się urządzić nieźle - patentem jest giętki kark i łamiące się przed Bosem kolana
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-12)
  • Zapominasz, że ilość głosów zależy od frekwencji, więc nie narzekaj tylko bierz udział w wyborach i namawiaj do tego innych. Ci młodzi są właśnie uczeni demokracji i brania odpowiedzialności za siebie i innych w swoje ręce. Nie narzekanie a działanie buduje naszą przyszłość.
    0
    1
    Krzysztof J.(2025-12-12)
  • MariuszLewandowski-Fc @Krzysztof J. - To jak pracuje Rada nie ma nic wspólnego z demokracją - to ordynarne wpajanie do myślenia młodych ludzi ich programy polotycznego ole i oszukiwanie ich że tak ma być i basta. Zamiana ludzi w hodowlane było to właśnie zabieranie im prawa głosu i wolności wypowiedzi. Takie działanie rujnuje ich system wartości i powoduje dysonans poznawczy Nie ma zgody na agitacje dzieci i ich przedmiotowe traktowanie
    1
    0
  • @MariuszLewandowski-Fc - Jako stały krytyk pana wypocin tym razem jestem pod wrażeniem. Ktoś to panu napisał? Bo jeśli nie no to takiego ml jestem gotowy rozumieć, czytać, a nawet popierać.
  • MariuszLewandowski-Fc Mnie może Pan krytykować do woli - a poparcie nijakiego mi nie potrzeba bo przywykłem działać samodzielnie Wrażenie również proszę sobie wsadzić do słoika może będzie świecić w nocy. Ktoś - znaczy kto ? Bardzo lubię Budkę Suflera ale w praktyce do spraw którymi się zajmuje jestem zazwyczaj na tyle dobrze przygotowany przed rozmową że podpowiedzi nie potrzebuje czego Pan jako czytelnik moich postów nie doświadcza. Kilku dało się nabrać na przybrudzone dresy czy kangurkę ze śladami farby i uznali że jest miło. Paru takich rozmów warto byłoby posłuchać - może kiedyś
    0
    0
Reklama