UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • To jest przykład, że przy znikomych środkach z Miasta, można osiągnąć sukces, podobnie jest w Elblągu z kajakami. Może warto aby Pan Prezydent, departament Sportu zastanowił się, gdzie warto dofinansować dane dziedziny, a pozamykac tematy Olimpii Elbląg, sekcji piłkarskiej. Postawić na młodzież W każdej dyscyplinie sportu.
  • Zrozumcie, że narracja UM jest taka, że np. kajakarstwo uprawia 20 osób w mieście a piłkę nożną kilka tysięcy dzieci. Wyniki na arenie krajowej i międzynarodowej nie mają tu wielkiego znaczenia. Chodzi o dobro i zdrowie większości a nie jednostki. Dlatego kluby piłkarskie dostają dużo kasy. Jak kajaki wykażą, że maja w klubie tysiąc dzieci, to też pieniądze będą większe. I nie piszcie, że wyszkolenie dobrego zawodnika w solowej konkurencji kosztuje fortunę bo ja to wszystko wiem i rozumiem, dlatego to ja jestem sponsorem swoich dzieci. Najgorzej i tak mają te niszowe konkurencje, bo nie dostają nawet złotówki. Szybciej dostaną wsparcie w formie udostępnienia sali, sprzętu itp. co również jest bardzo ważne i warte docenienia.
Reklama