UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A może warto przy organizacji Mistrzostw Warmii i Mazur pomyśleć o podawaniu wody biegaczom na punktach wodopojowych? Nie zmuszania ich do zatrzymywania się i zbiegania z trasy, tracenia dla niektórych bardzo cennych sekund. Na zwrócenie uwagi, żeby jednak wolontariusze podawali wodę zasłanianie się regulaminem i podnoszenie głosu. .. nieładnie. I traktowanie Grand Prix Elbląga jak niechcianego dziecka i podłączanie do Półmaratonu jako biegu na zaliczenie. .. wielki minus dla orgów z mojej strony. Serdeczności.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    5
    Malkontent(2016-09-18)
  • @Malkontent - punkty wodopojowe w półmaratonie to chyba ewenement w skali kraju. nie uczestniczyłem w biegu więc nie wiem jak były zorganizowane, ale skoro już były to chyba z myślą "słabszych" (nikogo nie urażając) biegaczach i jeśli było oddalone od głównej trasy, to brawa dla organizatorów bo to bardzo przemyślany ruch. zawodnik walczący o wynik, a nie jedynie o ukończenie biegu nie będzie korzystał z takiego stoiska, a ci którzy korzystają utrudnialiby bieg czołówce, która nie oszukujmy się dubluje część zawodników. dodatkowo biorąc pod uwagę trasę leśną, wąskie ścieżki, to że kubeczki rzucane są gdzie popadnie oddalenie wodopojów od trasy głównej to wielki plus. pomyślane o jednych i drugich biegaczach.
Reklama