UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dlaczego na stronie organizatora GP nie było informacji o zmianie godziny startu dzieci? Wielu rodzicow musialo tlumaczyc rozczarowanym pociechom, dlaczego nie pobiegna dziś po punkty...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Wściekła mama(2016-09-18)
  • @Wściekła mama - Również się dołączam do pytania do organizatora dlaczego niema nigdzie takiej informacji o zmianie godziny biegów Grand Prix Elbląga????? sam chciałem wystartować na 5 km dotarłem jak już startowali;///, . Przypomnę jeszcze dla organizatora że to Grand Prix Elbląga jest imprezą główną a nie bażant to bażant powinien wystartować godzinę później, jednym słowem panie organizatorze lipa
    1
    0
    Marco12(2016-09-19)
  • @Marco12 - Było info na FB. Poza tym jak ktoś bardzo chce się dowiedzieć, to się dowie
  • @sarni - Proszę się zastanowić co się pisze "Było info na FB" no tak każdy patrzy na FB, odpowiedź godna gimbusa;/, a dlaczego nie było na stronie organizatora !!!!? Co mi po FB trochę pomyśleć trzeba!!! do książek jazda jutro do szkoły.
    0
    0
    marco12(2016-09-19)
Reklama