UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Z tą konkurencją powinni już dawno coś zrobić, zbyt wypadkowa, zbyt groźna dla zdrowia- włącznie z usunięciem jej z rywlizacji sportowej, która jest bezsilna wobec ciągłych upadków a wyniki, medale nie odzwierciedlają prawdziwych wyników poszczególnych zawodników. Jako przykład podam australijskiego złotego medalistę z przed lat, ktòry zawsze był ostatni I w eliminacjach I w półfinale a tak że w finale - zawsze był ostatni a jednak zdobył złoto.. jak?, bo we wszystkich wyścigach w których brał udział zawsze były upadki, raz był drugi, czyli ostatni, bo dwóch zawodników też zaliczyło upadek- złoto dostał gość, który nie był sklasyfikowany nawet w pierwszej 30 - tce światowego ranking. Dlatego uważam, że ten sport jest bezsensowny i mocno wypadkowy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    7
    No tak.(2026-02-20)
  • @No tak. - Ten wpis byłby uzasadniony, gdybyś podał nazwisko tego "gościa" i datę IO lub innej imprezy na jakiej to zdarzenie miało miejsce. Wypadków drogowych jest bardzo dużo, ofiar tych wypadków bez liku, czy w związku z tym należy zakazać lub w cudowny sposób ograniczyć możliwość jazdy samochodem? Proszę o dane o których wcześniej wspomniałam.
  • @No tak. - Guzik kogo obchodzi twoja opinia. A gdyby wszyscy się na bieżni poprzewracali i został ten jeden ostatni wygrywa ten kto dobiegnie pierwszy.
  • Gadają o tym od początku igrzysk. Historyczny finał. Z archiwów olimpijskich: Sensacyjne złoto Stevena Bradbury'ego w 2002
  • @No tak. - Nigdy nie jestem arogancki jeśli ktoś mi podaje jakąś wiadomość, ktora jest prawdziwa- ignoranctwo I tupeciarski wpis wynikający z niewedzy ma uszczęśliwić troolika, tak a jednak są ludzie którzy ten fakt potwierdzają, - oczywiście chodzi o złoty medal w 2002r w Salt Lake City zdobyty przez australijczyka Stewe Bradburego
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    2
    No tak.(2026-02-21)
  • @No tak. - Byłeś w wojsku ? Po tym co piszesz to nie bo nie masz nabiału !
  • Typowy trool sam zadaje pytania I sam sobie odpowiada, kocie nie chce mi się z tobą gadać.
  • @No tak. - Czyli chodzi o zawodnika który ogółem zdobył pięć medali (2 na IO i trzy na mistrzostwach świata) i to ma być taki słaby zawodnik? Gdyby rywale się nie wywalili byłby czwarty i co z tego wynika? Na jakiej zasadzie jest to "ignoranctwo" z mojej strony? jaki tupeciarski wpis? tylko zadałam pytania. Kim jest "troolik"? Nie znasz znaczenia słów którymi się posługujesz. Podany przez ciebie przykład wcale nie uzasadnia tez przez ciebie postawionych, takie historie w sporcie się zdarzają dosyć często. Polska para w skokach duetów gdyby została dokończona pozostałaby na drugim miejscu? Czego to dowodzi, że skoków narciarskich nie powinno być w programie IO i ilu jeszcze losowych bądź niebezpiecznych dyscyplin? Twoje wpisy nie mają sensu i pisane są dziwną polszczyzną.
  • @No tak. - Ten sport właśnie ma sens. Wygrywa nie tylko ten, kto jest najszybszy, ale ten kto ma najlepszą technikę i strategię i pierwszy dojedzie na linie mety. Oczywiście szkoda naszej reprezentantki, że odniosła dotkliwy wypadek. Dla niej życzę dużo zdrowia.
  • @No tak. - Ten sport nie wygląda sprawiedliwe, ale podejrzewam, że właśnie ta losowość jest jedną z cech, która tych zawodników wciąga - jak gra na loterii z uczuciem, że się było blisko i chce się spróbować jeszcze raz, I jeszcze raz
  • Masz ukryty gen hazardzisty. Proszę na siebie ważać i trzymać sie z daleka nawet od zdrapek
Reklama