UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Rada Sportu to mój projekt, który zyskał aprobatę zwierzchnika. Z założenia miał to być organ doradczy, z dużym prawdopodobieństwem wpływania na decyzje odgórne. Ja jakąkolwiek szansę na decyzyjność straciłem blisko SIEDEM!!! lat temu i w związku z jej brakiem, opuściłem urząd. Osoby z rady nie pobierały żadnych pieniędzy, dodatków etc. Urzędnicy w sektorze sportu działają widać na mega obrotach i ogarniają tematy na bieżąco. Po blisko SIEDMIU latach niebytu, dowiedziałem się, że jestem w radzie. Bareja wiecznie żywy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    7
    Paweł Głowacki(2023-02-09)
  • @Paweł Głowacki - Chyba zdechnę, co za mitoman. Rada Sportu powstała za Nowaczyka w 2011 roku, kiedy to o Głowackim Mazury nawet nie słyszały :-)))))))))))))))))))
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    dyrektor, to tu, to tam, fan(2023-02-09)
  • @Paweł Głowacki - panie dla pana będzie znacznie lepiej jak pan nad tymi swoimi słowami "zaciągniesz" kurtynę milczenia, czyż nie tak? Czyli jak by pan nie przybył z Ełku to by w Elblągu nic a nic się w sporcie nie zadziało? A jak tak naprawdę było z pana odejściem i tymi pana 7 straconymi latami za które to pobierał pan etatowe pieniądze?
Reklama