UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kto był ten widział. To jest wręcz niemożliwe, żeby ten sam zespol grał tak 2 różne rundy. Niesamowity zjazd formy albo zapomnieli jak sie gra? Kibicuję drużynie od jej powstania, chodzę na wszystkie mecze, obserwuję i nasuwa mi się parę pytań i wniosków: - czy skrzydłowi znają tylko jeden rodzaj rzutu? - wiem, że nie, co pokazali w poprzednim sezonie. Czy ktoś im każe ładować po długim, bez względu na to co zrobi bramkarz? Jeżeli tak- niech zmieni wytyczne trenerskie! - dlaczego gra toczy sie w poprzek boiska i tylko praktycznie przez rozegrania? Skrzydłowi na caly mecz dostają 4- 6 podań? ( nie liczę kontr) - dlaczego zawodnik, który u nas zdobywał 2 bramki na mecz, wrocil do siebie i zdobywa ich po 8- 10 w meczu? - dlaczego w okresie przygotowawczym drużyna nie zagrała żadnego sparringu? Wszystkie drużyny wokół ( Morąg, Iława, Olsztyn, Wejherowo) grały turnieje, sparingi. O wzmocnieniach nie mówię, bo kasy brak. Ale jak sie mowi o profesjonalizmie- to może zamiast imprezy masowej, zagrać w turnieju? Może warto popracować nad atakiem, ustawić go pod indywidualne umiejętności zawodników? W czasie gry kompletnie tego nie widać. - kondycyjnie jest ok, taktycznie do bani. Kolejny raz nie było pierwszego trenera na meczu. To jest ten trener, czy go nie ma? Uważny obserwator zauważył, ze był mecz, gdzie zawodnicy sami decydowali, kto bedzie rzucał karne ( mecz zakończył sie remisem).
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    To ja:((2026-02-15)
  • @To ja:( - Trener jest świeżo po operacji stąd absencja
  • @To ja:( - O czym ty bredzisz, impreza masowa to wymóg wspaniałych władz miasta inaczej na mecz wyłącza trybunę. Cztery litery zapiekły po poprzednim sezonie. Nich ktoś mi wytłumaczy brak totalnego wparcia z UM-konkurs miasta plus ptaszki ćwierkają, że Energa też już nie jest sponsorem dzięki braku poparcia UM! Orka na pełnej w tym roku idzie w stronę silvanta—- ostatni gasi światło i to ktoś z UM najwidoczniej
  • Bredzi o tym, ze organizacja imprezy masowej kosztuje. Taki np. Morąg, na meczach, nie organizuje imprezy. Mniejsze koszty. Klub do tej pory przekazywał, ze impreza masowa to ich pomysł a nie wymog miasta. Panie Prezydencie W tym klubie grają przede wszystkim Elblążanie! Niedawno zastanawiał się Pan jak zatrzymać mieszkańców? Właśnie tak! Jak zaczną szukać klubu poza Elblągiem, wyjadą i nie wrócą. Kolejni opuszczą nasze miasto.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    To ja:((2026-02-15)
Reklama