UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • Olimpia z ząbkowią 120tys miasto bez udziału publiczności proszę portfel niech do ratusza się przejdzie i się zapyta jak to możliwe że w 2 mieście pod względem wielkości w tym nietrafionym pseudo wojewuctwie dla nas w dodatku obszarowo niedużo większym od Elbląga niema przystosowanego stadionu dla kibicòw niech się zapyta w ktòrym wieku my żyjemy bo może nie wieedzą i w jakim państwie bo może też niewiedzą jak to możliwe że można do takiej sytuacji dopuścić i niech im podpowiedzą że modernizacja będzie trfała w takim tempie 20 lat ja mam 46 nie wybieram się na 2 stronę ale czy będę w stanie zobaczyć mecz swoją lokalną drużynę w tym mieście to są opony przypominam że pieniądze były na to 20 lat temu powtało co innego to przez tyle lat niemożna było tego zrobić za połowe pieniędzy bo druga połowa z uni niech się nie zachowują jak miekiszony i niech to zrobią bo wstyd koncert też by się jakiś obejrzało tu niema chęci wszędzie można a w elblągu głupa palą chcą biznes plan projekt ja im podeślę to za darmo tereny są miasta na obrzeżu też można to zrobić tylko chcieć a większość mieszkańców chcę są osoby ktòre nie chcą ale tylko znaczną mniejsza część ponieważ mają inne zainteresowania.
  • po co 1000 zeta na vipa jak jeden mecz kolejki zakaz publiki
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    kibic walczący z ochroną(2026-02-27)
  • Ale się wypocileś ? Przecież i tak każdy narzeka na Olimpię, dobrze że zamknięte.
Reklama