UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Podniecacie się renowacja starego obiektu a w tym czasie Olsztyn za 440 mln buduje nowy stadion. Olsztyn 440 mln a Elbląg maluje trawę za 20 mln.... To samo województwo, ta sama liga co sami towarzysze partyjni tylko ludzie lub układy inne. Elbląska prowincja.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    1
    Jan34(2026-03-03)
  • @Jan34 - To dlaczego dalej tkwisz na prowincji? Nie potrafisz zmienić swojego życia i tak od n lat narzekasz więc nie mędrkuj, nie pouczaj, ogarnij swoje życie, ale to za trudne.
  • @Jan34 - Bo tam wiedzą gdzie wnioski składać, a nasze gamonie z wioski, tylko ręce rozkładają że już nie można i, że się nie da, więc nic nie robią- tylko gadają, od tego w mieście robi się bieda, I ludzie z miasta dziś uciekają, sam wyjechałem a teraz chcę wrócić, lecz zamiast lepiej, robi się gorzej, ja tą banicję, chcę teraz skrócić, lecz za ten wyjazd zapłacę drożej, bo czs ucieka, życie ucieka, I nie ma czsu tu na nauki, tam gdzie uciekasz - jesteś kaleka, ciągniesz za sobą jeszcze tam wnuki. , więc gdzie jest dobrze uwić swe gniazdo, jak ptak powracać w to samo miejsce, nie ma już gniazda.. pod inną gwiazdą, musisz stać teraz w długiej kolejce... , kraj to rodzina I się rozpada, gdy wejdzie do niej zupełnie obcy, I wchodzi w serce zatruta szpada, całkiem pocichu jak złodziej w nocy.
Reklama