UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Panie G. , a kogo obchodzi Pański punkt widzenia, ludzie mają swoje racje ekonomiczne, zapłąci im Pan za utracony zarobek? dedykowac to moze Pan sobie zyczenia babci w koncercie życzeń. kształtowanie opinii społęcznych przekracza Panskie mozliwości dziennikarskie, a i pewnie intelektualne...
  • MariuszLewandowski-Fc Ostro i zdecydowanie - szkoda że nie do końca prawdziwie. W 2015 Pan Gruchalski podpuścił i nagrał Pana Edmunda Szweda który miał poważne aspiracje znaleźć się w II turze wyborów na Prezydenta Elbląga. Niestety zajął w I turze III lokatę co jest tak naprawdę najlepszym wynikiem bezpartyjnego kandydata w historii / ale może się mylę ?/ Teza jest zatem nieprawdziwa i wynika z Pana lub Pani ignorancji. Mam też poważne wątpliwości czy możemy mówić o dziennikarzu czy tylko o rzemiślniku prowadzącym działalność dziennikarską - dziennikarstwo wymaga zdolności do bycia bezstronnym i ponoszenie ryzyka w imię interesu społecznego - tego u Pana Redaktora nie dostrzegam - niestety. Jest pewien warsztat - zgoda ale to dobry solidny warsztat rzemieślniczy któremu w mojej ocenie sporo brakuje. Ale może to tylko moje zdanie ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-08-04)
Reklama