UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Drogi Henryku ! Życie nas "posplatało" jak pajęczyna personalnej przeszłości. Swoje pierwsze rejsy do KM odbywałem z nauczycielem z TG, Biernackim, na jachcie " Jutrzenka "( dobry poniemiecki jacht ), - lata 70-te, ale Ciebie wtedy jeszcze nie było... Potem nie pływaliśmy, ale spotykamy się na innych "sympatycznych rejsach " w Karinie.... Nowe władze KM powinny wystawić Tobie jeszcze za życia pomnik w marinie... /wzór z pomnika Lenina. /.. z ręką wskazującą kierunek żeglarstwa elbląskiego... @ Dana i Sławek
  • Z całym szacunem mam 34 lata oprócz kajaków wypożyczalnia i rejsów po komunie z Krynicy do Elbląga prywatnych ludzi nic w Elblągu o żeglarstwie nie wiadomo, może żagle niech zawija portel bo prawa własności pomyliły im się klasa 1 sort ruda ma co reklamuje portel bojki są na morzu nie martw się w cieme bili sztywno linę trzymam haha ha
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    ArtMsklni(2023-01-19)
  • @ArtMsklni - Co za bełkot.
  • O pływaniu żaglowkami, przekop mierzei i port w egu to mój prywatny urlop od tego zgiełku motoryzacyjnego, nie nadążają z defraudacja a ciągną po mylyony tutaj nikt państwowych żaglówek nie poniża sama niska ocena w komentarzach się czyta o pomnikach gdzie dzisiaj prorosyjskie by się usuwało przez was wielu koło czołgi może miniaturki wyrzutni ja sam na wojnę pojechałam a nikt wam walczyc nie kazał teren oznaczam. I tutaj nie Arturuj wystarczy spojrzeć jak od 2014 przez spuściznę tych panów byłem obrażany przez postkomunistycznych działaczy co czekają co partia rzuci do jakich pozycji poprzez ministerstwa się nagieli nie znając podstawowych pojęć ludzie w przyszłość już przez to będą ubolewać nie znajomość tematu nie usprawiedliwia tak jak respiratory kupione przez p. Kaczyńskiego wygląda na nie moc no cóż robię co mogę a ładne przystanki szkoda że nic od siebie nie wrzucicie, powoli pomniczki pomysły a podstaw nie ma inne województwa sobie radzą z postępem aglomeracyjnym tutaj to karma dla ptaszków w rok w przód kupiona i inwestuj hehe trasy by się przydały 2 pasmowe w dwu kierunkach nikt nie kontroluje natężenia ruchu w mieście nacisne na miasto bo wiele ludzi w UM z poza i cóż dodać, dodać to tam z podatków do wypłaty by się tylko chciało. A zrobiony w trudzie ludzi inwestycje nawet nie ma podziękowań dla ludzi z prywatnych firm którzy wykonuja te inwestycyjki. Pozdrawiam
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Spetzno(2023-01-20)
  • Pod twoim komentarzem, chyba że to ten sam, tylko zmienił nick, następny przygłup analfabeta. Oceniając to co "wypocili" to jacyś geniusze języka ojczystego...
  • Sorry Jutrzenka to jacht zbudowany w Technikum Mechanicznym kapitan Jutrzenki 1971-73
Reklama