UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kazia była super. Czytając, pomyślałem o swojej byłej klasie, matura 1983 human. Zero kontaktu z kimkolwiek, życie pozamiatał o stare znajomości. Dziewczyny pozmieniały nazwiska, nawet nie wiadomo jak szukać.
  • Matura 1982 klasa mat-fiz, mamy cały czas kontakt ze sobą, spotkaliśmy się po 5,10,20,25 latach, a na 40-lecie od matury spotkaliśmy się w bardzo dużym gronie, brakowało 8 osób, z których dwie nie żyją, w mniejszym miejscowym gronie spotykamy się niezmiennie od czasu do czasu i to jest piękne, mamy swoją grupę na Messangerze, dzwonimy do siebie, jak się chce to można wszystko ogarnąć, 3 października znowu się zobaczymy w niezłym składzie liczebnym, pozdrawiam wszystkich absolwentów II LO 👋
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    0
    Renata 63(2025-09-21)
  • @Renata 63 - Urocze zdjęcie. Bezpretensjonalne, szczere, bez pozowania. A to przecież stan wojenny! Fryzury i moda dziś nadal aktualne. Czuję ten klimat!
  • Ta pani nie była super, nasza młodość może była
  • Witam. Darku czy to Ty ? Pamiętam że na lekcji chyba francuskiego siedzieliśmy w tym samym długim rzędzie ławek razem z Wojtkiem G. , Mirosława B. Katarzyną Pi paroma innymi osobami. Gdy zaczytaliśmy naukę we 09/1979r było Was trzech : Wojciech S, Wojciech G. I Ty. To były fajne czasy. To prawda zmieniłyśmy nazwiska ale sporo osób z naszej klasy nadal tu mieszka. Nawet raz udało się nam dzięki Pani profesor H. Marciniak ( od rosyjskiego) spotkać w małym gronie. Ożyły wspomnienia. To było jeżeli dobrze pamiętam w 1988!r. Pozdrawiiam R. K
  • Skoro pan Mianowski zaczynał naukę w 2 lo w 1956 roku, to nie mógł uczyć się jeszcze w latach siedemdziesiątych.
  • No nie, to nie Darek, a jeden z Wojtkow, ten na S 😁
  • Niestety to nie ten Darek. Jak uważnie przeczytasz moje wspomnienie maturę zdawałem w 1960 r.
  • ja zaczynałem w 1956 a kończyłem w 1960 r. W latach siedemdziesiątych byłem już po studiach
Reklama