UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tylko Ci którzy przeżyli rozumieją. Reszta powinna znać fakty nie interpretację kogoś. Fakty zaś niestety są bolesne. Ludzie tak chcieli wolności, że robotnicy dali się przez bolków i innych tego typu poprowadzić tak jak wymyśliła esbecja.. Fakty? Elbląska słynna 7 -, a w niej 5 TW. ? Efekt, robotnicy stracili wszystko, a czerwoni i ich kolejne pokolenia przy władzy. Szkoda gadać. Szkoda ofiar.
  • Jednak jesteś stęskniony za rozumem.... twoje fakty to w śnie tego co stan wojenny przespał.
  • MariuszLewandowski-Fc Smutna ta Twoja racja ale prawdziwa.15 lat temu pewien komunistyczny sędzia / Edward Omański/ skazał mnie na 28 dnie izolatek za to że napisałem że orzekał w stanie upojenia alkoholowego. Europejski Trybunał Praw Człowieka stwierdził naruszenie prawa do sprawiedliwego procesu jednogłośnie, Żaden prezes Sądu Okręgowego nawet nie wpadł na pomysł żeby mnie przeprosić... Komuna nadal jest w naszej rzeczywistości i nadal dławi naszą wolność. Najgorzej że nawet Młodzieżowa Rada Miasta to organ fasadowy ręcznie sterowany przez polityków Koalicji Obywatelskiej a tak naprawdę Koalicji Antyobywatelskiej Szkoda ofiar i tych z Wójka i tych z Tugi ale szkoda kraju który idzie na zatracenie w eurokołchozie jak słusznie mówi Korwin i Braum. I nie słuchaliśmy śp Leppera który jako jedyny mówił nam prawdę....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-13)
Reklama