UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ale miałem koszmarny sen, Polska planetą małp została. Stado, które powstało w wyniku spółkowania różnych małpich grup z małpim patriotyzmem na sztandarach i inne stado, któremu spółkowanie się znudziło przez lata ludzie traktowali z przymrużeniem oka i tolerowali. Ot, popatrzeć i pośmiać się z małpich wybryków. Ale to cierpliwe małpy były. Wyrwały się w końcu z klatki niebytu i parlament oblegają. Skaczą do okien aby tam się dostać. Skaczą i doskoczyć nie mogą choć niektórym się udało. W końcu wszystkie małpy wskoczyły do parlamentu. Powstał małpi parlament i małpy zaprowadziły małpią władzę. Dlaczego tak się stało w tym śnie? Ludzie od oglądania i słuchania małp w końcu małpiego rozumu dostali i w małpy się zamienili? Co ten sen w rocznicę tak smutnych wydarzeń oznacza? Może to przestroga przed PiS-em, Konfederacją i KKP Brauna? Dzielenie Polaków na tych prawdziwych i tych innych zawsze grozi tragedią?
  • MariuszLewandowski-Fc @Czy - Konfederacja Korony Polskiej t nie mały ale ludzie którzy przeszli w życiu wiele. Nie ma wśród nich mięczaków acz moje byłe koleżanki i koledzy nie potrafili zaprotestować przeciwko zniszczeniu Gowina i oddaniu sprawy aborcji do śmietnika. Z takimi ludźmi w jednej partii być nie chciałem ale nadal uważam i mam nadzieje że Braun z Korwinem pokażą czym jest prawdziwa prawica i że nigdy nie pojawia się tak dożlobowcy i karierowicze. I mam nadzieje że tu nie będzie miękkiej gry i poprawności politycznej a wszystkich PISowców odpowiedzialnych za nadmiarowe zgony posadzą na całe lata do takim miejsc jak Sztum żeby zrozumieli jak zniszczyli ten kraj swoją pazernością na lewą kasę. Tak nam dopomóż Bóg,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-13)
Reklama