UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ja rozumiem, jeśli ktoś widocznie celowo nie kupił biletu, ale kanarzy serc nie mają. Akurat wczoraj miałam sytuację, że kupiłam bilet (normalnie mam ekm, ale jeszcze nie zdążyłam doładować) ale autobus prawie mi uciekł, więc gdy szybko wbiegłam, usiadłam zdyszana i już o niczym nie myślałam. To przez przyzwyczajenie do ekm nie skasowałam biletu. I oczywiście w porę zjawił się miły pan kanar. Nie było tłumaczenia, że przecież mam kartę, widać, że normalnie zawsze płacę, do tego bilet w dłoni, tylko nie skasowany. On ma wstawić mi mandat i już. A gdzie tu sprawiedliwość? Tak jak ktoś już wcześniej powiedział, żule śmierdzące wódą (i nie tylko) jeżdżą na co dzień i walą konsekwencje. Bo przecież co im mandat zrobi? Co im komornik zabierze jak nic nie mają? Siatkę z biedry wypchaną nie wiadomo czym, czego wartość nie przekracza pewnie 5 zł? A do więzienia jak pójdą to będą się tylko cieszyć, bo i jedzenie darmowe i spać gdzie będzie. Ja też rozumiem, że oni mają taką a nie inną sytuację, ale jeśli teoretycznie nigdzie im się nie spieszy, to po cholerę jadą tym autobusem? I założę się, że duża część tego całego długo należy właśnie do tych Zenków, którzy i tak w życiu nie zapłacą, bo nie mają jak.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    3
    tendługtoniechsewdupęwsadzą(2016-06-21)
  • @tendługtoniechsewdupęwsadzą - Kanarzy pewnie już nie takie tłumaczenia słyszeli i właśnie pani powinni uwierzyć dlatego, że. .. no właśnie - dlaczego?
Reklama