UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • W Polsce w pewnych mediach propaganda mówi to samo co rosyjska. Na blokadach były nawet transparenty które prosiły by putin pomógł obalić rząd w Polsce
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    7
    Bracia Rosjanie(2026-08-03)
  • @Bracia Rosjanie - Bla bla bla. To rudy z radkem się obściskiwali z putinem. Są fotki. A słowa bracia ros nigdy nie padły ale lemingi łynkęły ciągle powtarzaną bzdurę.
  • Padły z ust Jarosława Kaczyńskiego cytuję, ,Bracia Rosjanie" jak i chwała Ukrainie. Wszystko to można odtworzyć w internecie. Na prawicy wszystko potrafią odwrócić jak przysłowiowego kota ogonem bez zająknięcia. Kłamią całą dobę nawet jak śpią.
  • MariuszLewandowski-Fc Kolego - Rosjanie i Czesi to nasi bracia od zawsze. Problem nie w ludziach ale w mechanizmach sprawowania władzy bo nic do Rosjan i Rosjanek nie mam - fajni ludzie wypiją zapalą... baby też obrócą i z przodka i z zadka. Tyle że ta ich władza - tam samo jak nasza nie warta funta kłaków
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2026-08-03)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Za taką laurkę niby naszych braci z Królewca to ja dziękuję. Większego obrzydzenia w opisie nigdy nie czytałem. Pisze pan o nich jak o jakichś prymitywnych istotach o instynktach człekopodobnych. Jeśli taka była intencja to bardzo trafna bo takimi ludźmi jest najłatwiej sterować i manipulować ale żeby zaraz nasi bracia? Nigdy. Najwyżej sąsiedzi z przypadku.
Reklama