UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ksiądz to też człowiek, uległ pokusie szatana z tym, że szatan się wystraszył i do niczego nie doszło. Ksiądz - nie powinien być taki, a czy ja jako ojciec, czy Ty jako matka zawsze jesteś odpowiednia?? Nie masz słabości. politycy są wporządku, czy nauczyciele są w porządku, czy policjant jest w porządku?? Etc. Ja wiem, że to ksiądz i jest to bardzo medialne. Jak dla mnie to się z tego pośmiać i już, karą dla tego księdza było by pozostanie na miejscu i wyjście do wiernych i ... no właśnie?? Udawałby, że nic się nie stało?? Powinien być wystawiony na pośmiewisko w wśród wiernych, czy uczniów w liceum, to by była kara dla niego. Tak to zostanie odsunięty posiedzi zamknięty w klasztorze, lub zacznie życie na nowo w innym miejscu. Ja już dawno do kościoła (czasem tam zajrzę) nie chodzę, do spowiedzi czy komunii nie uczęszczam.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    6
    Tomasz 85(2019-11-26)
  • @Tomasz 85 - "Ksiądz to też człowiek" - Jasne. No tak. powinien natychmiast publicznie ogłosić, że kończy z kapłaństwem, wtedy ok.
Reklama