UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja komuni na mszy nie mogę przyjąć, bo ślub tylko cywilny Samotna matka też nie może przyjąć Para bez ślubu też nie A ksiądz może???
  • To zmień wiarę na chrześcijaństwo. W chrześcijaństwie każdy ślub jest ważny. W Biblii nie ma rozróżnienia na "ślub cywilny" i "ślub kościelny". Ślub to ślub! Czy katolicy uważają, że po śmierci Bóg sprawdza, czy macie zebrane wszystkie pieczątki i podpisy na formularzu, a jak nie, to wykopuje Was do piekła? Co to jest komunia? W Biblii nie ma czegoś takiego! Możesz podać werset, w którym Jezus daje Apostołom wafelki na język? Ja kto samotna matka nie może przyjąć Pana?! Chrystus przecież w pierwszej kolejności przychodził do zwykłych, zagubionych ludzi! To był przecież zarzut ówczesnych mu kapłanów, że On się zadaje z trędowatymi i celnikami! Zanim św. Paweł został apostołem, to był głodnym krwi prześladowcą chrześcijan i szedł właśnie urządzać pogrom, gdy ukazał mu się nasz Pan!
Reklama