UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Terazbdziady jak. sie gacie na.... Palabto nowe kursy? Nie. mam jak z dzieckiem do. osrodka na polna jezdzic bo autobus ma zmieniona trase. Autobusy co godzina albonwcale. Najpierw robicie wiadukt na lotnicza potem wycofujecie autobusy. Po co zostaoa petla na skrzydlatej dla duchow?bCzybzeby kierowca. mial gdzoenlezec. Czemu te autobusy nienkoncz kursu na dworcu. Jakie. paliwo jakie koszta podniesliscie ceny biletow. Gdzie te przesiadki. Kto ten rozklad pisal te. kursy ukpadal wasze dzieci koledzybczybjak. Gdzie byla analiza zamawiana. Kto jest winny zwolnic. ukarac.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    19
    30
    Kokon(2022-11-09)
  • @Kokon - To jedz sobie tramwajem!!! A jak ci to nie pasuje to taksówką!!!! Dostajesz 500 plus i inne dodatki to cię stać!!!!!
  • A moze ty mnie zawieziesz :) Tramwaj jest tak samo w okolicy osrodka jak np zawada jak masz chore dziecko. Oooo ja mam nie tylko 500 plus oo panie kropla w morzu. Nie znam nikogo kto by 500 plus nie pobieral majac dzieci zrzekal sie a pieresi ktorzy pobiegli po kase jak zniesli kryteria dochodowe to oponenci tego zasilku zwykle sami pobieraja swiadczenie a publicznie staraja sie szykanowac innych zgodnie z zasada lewicowego dwojmyslenia. ZKM ISTNIEJE nie po tonl zeby kolegom dawac prace w biurze i radach nadzorczych tylko wozic obywateli miasta. Co to za zlota rada ze mam jezdzic taksowka takie uslugi. znacznie podrozaly ja cale zycie place podatki i chcial bym zeby one byly potem sensownie wydawane. Np na autobus tam gdzoe. mam ochote pojechac a nie gdzies w okolice o dziwnych porach.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    1
    Kokos(2022-11-09)
  • @Kokos - No cóż nie wszyscy tacy jak ty pobierają. Dzieci chce Ci się robić a robota to się nigdy nawet nie podjęłaś bo po co jak państwo da i urodzisz sobie 4 i emeryturkę też dostaniesz za siedzenie z d... w domu. To po co pracować. Tylko na to czekam jak skończą wam się te dodatki i co wy wtedy zrobicie.
  • @Kokon - napisz po polsku ja ciebia nie panimaju
  • @Kokos - to kup sobie auto jak cale zycie pracowałeś
Reklama