UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Imprezka jak zawsze - klepanie się po plecach jakie to ładne raporty składamy - kółko wzajemnej adoracji. Przynajmniej Jabłka od Amzonek ok i ciasta z Baru na Wspólnej super tyle że żadnej poważnej rozmowy tam nie było. A co z wolontariuszami z przymusu którzy co prawda zostali zatrudnieni na umowę o pracę ale nie dostają wynagrodzenia a Inspekcja Pracy rozkłada ręce... Ktoś fałszuje sprawozdania a Dynastia Jachimowczów w mozole liczy zdefrudowane pieniądze... Panie Turelej po coś Pan chyba do tego Zarządy Województwa poszedł - pomoże Pan okradzionym ludziom czy będzie się Pan klepał po ramionach ze złodziejami ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    15
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ooo. Mariusz i na tym sie zna. Ekspert. Genialny czlowiek z ciebie Mariuszku
    3
    0
    Mariuszzzz(2025-12-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Wolontariusz z przymusu? wynagrodzenie za wolontariat? Jakieś pomieszanie pojęć.
  • MariuszLewandowski-Fc No właśnie powstała w Elblągu nowa świecka i do tego bandycka praktyka - Dynastia Jachimowiczów dostaje pieniądze na regranting i dodatkowo kasę na własne etaty i to zdaniem NIK opłacane ponad miarę... Po czym przekazuje kasę innej organizacji nierządy publicznego która zatrudnia pracowników i im nie płaci wynagrodzenia. Szef Wszystkich Jachimowiczów wie o tej sytuacji a mimo to nie wypowiada umowy i przyjmuje sfałszowane raporty - to właśnie powinien wyjaśnić Marszałek - kto kradnie kasę należną pracownikom którzy są właśnie wolontariuszami z przymusu a ktoś z ich niewypłaconych wynagrodzeń buduje jak słyszałem domek letniskowy. No to coś ta Inspekcja Pracy potrafi zrobić czy tylko wysyłać pismo za pismem ?
    2
    3
  • @MariuszLewandowski-Fc - Jakoś to się nie klei Panie Mariuszu, szczególnie z tymi wolontariuszami z przymusu, pracownicy są wolontariuszami?, nie znam sprawy więc nie dyskutuję. A co do bandyckich tradycji bardziej przerażają mnie tradycje kk i nie nowe ale trwające od wieków, tego nikt i nic nie przebije nawet Putin z Kim Dzong Un-em.
  • MariuszLewandowski-Fc Kościół Katolicki ma nieść prawość - nie kradnij nie zabijaj nie wystawiaj fałszywego... to tylko przykłady przykazań które stały się prawem. Jak ktoś nie płaci pracownikowi to jest złodziejem a jeśli jest organizacją nierządu to czyni z nich wolontariusza....
    0
    1
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ale nigdy nie niósł i nie niesie, te prawa istniały już "przed prawdą objawioną kk". Mylisz Pan pojęcia cały czas. Nie odpiszę już bo szkoda czasu.
  • MariuszLewandowski-Fc I słusznie bo rozumu w tym co czytam nie znajduje.... Kościół mój drogi istnieje zanim powstał człowiek - Bóg jest jego członkiem i uwaga - każdy Bóg poza Buddą i jego stanem nirwany. Ja definiuję świat nauką Kościoła choć widzę odstępstwa i grzechy / i własne i cudze i te które niszczą kler / to nadal uważam że świat dzięki wierze jest lepszy.... Mnie Ojciec uczył pacierza i zamieniać go na wersety nie zamierzam. I faktycznie - szkoda Pana klawiszy.....
    0
    2
Reklama