UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc No cóż nadredaktor jak zawsze zgrabnie pomija rzeczy niewygodne... Pani Kluge po raz kolejny się skompromitowała myląc debatę z festiwalem pytań.. Smutne że ktoś taki jest przewodniczącą RM bo jak widać nadal nie rozumie czym jest demokracja wolność wypowiedzi czy debata... Można powiedzieć że zmarnowała życie jako pedagog ponieważ usiłując być wzorem liberalnej demokratki w istocie pokazuje twarz agitatorki rodem z "Notatników Agitatora" Przykre że fakt iż została odwołana w Referendum 2013 jednak niczego jej nie nauczył iw raca do starego stylu zamordystycznego traktowania obywateli jako coś gorszego. Wygląda też na to że w całym naszym mieście tylko ja mam odwagę iść na sesje i nie poklepywać po ramieniu kolesi - wiara w to że Elbląg jest miastem Elblążan upadła do cna i wszyscy poddali się starym zgniłym PO-wskim układom i stylowi traktowania miasta rodem z czasów Nowaczyka ? Żenujące
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-24)
  • @MariuszLewandowski-Fc - No i co Pan zrobisz ? Drugie referendum ?. Co to da ? Jak Pan sam widzi niewiele - układ trwa i trzyma sie mocno. A gawiedzi elbląskiej to nie przedzkadza czego wynikiem jest werdykt ostatnich wyborow. p.Kluge do której odwołania przyczynił sie Pan w 2013r zasiada dalej w RM - dla czego ? Bo ktoś ją tam wybrał i to rekordowo duża liczbą głosów.
    1
    3
    Głos z oddali tłumu(2025-11-24)
  • MariuszLewandowski-Fc @Głos z oddali tłumu - cd Rekordowy wynik Pani Kluge wynikał z tego że większym niebezpieczeństwem dla Elbląga był Śliwka i lepsza Kluge niż gość co kopie kogoś na ulicy. Proszę wybaczyć - nie wszystko mogę ogarniać na raz. Śliwka już Elblągowi nie zagraża więc pora przypomnieć Pani Kluge czym jest demokracja i dlaczego Rafał Maszka wieszał na gabinecie Prezydenta wieniec po podliczeniu wyników Referendum....
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-24)
Reklama