UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wy w tym Urzędzie miasta na głowy upadliście czy jakieś niedozwolone używki zażywacie? Piszczycie że kryzys a tu stronę za 45 tys. chcecie robić?, wczoraj nagle sobie przypomnieli o mostku elewów w bażantarni, to naprawdę jakaś choroba mózgów, i zaczyna się ból tyłka bo referendum blisko i nie będzie miejsca dla starych dziadów. A wystarczyło się zwrócić z tym problemem (nowa strona i nowy mostek elewów) do naszej uczelni PWSZ, kiedyś wróbel podpisywał przecież jakieś porozumienie z rektorem o współpracy. Niech studenci informatyki (strona) i ( politechniki) zaprojektują stronę(w ramach konkursu i niewielkiej nagrody) i zaprojektują mostek, a w ramach dobrej zabawy i praktyki przy pomocy EPGK i leśnictwa niech go wybudują. To zwykli mieszkańcy mają myśleć i podpowiadać urzędnikom? dobrze że już niedługo Referendum i stare dziady na zieloną trawkę polecą. PS. od takiej podpowiedzi biorę 10%. ; )
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    19
    8
    mietek22(2022-11-23)
  • @mietek22 - 1) nie ma w Elblągu PWSZ 2) studentowi (dziennemu) po tej uczelni to ja bym chomika nie dał popilnować 3) nawet nie przeczytałeś wymagań co do strony 4) jak będziesz robił stronę i szkolenia całemu zespołowi, który ma nią zarządzać i aktualizować za 2000 pln to daj na siebie namiary. Mam kilku znajomych zajmujących się wszelkimi szkoleniami, chętnie nawiążą współpracę z takim samarytaninem
  • Dlaczego pracowniku z UM sie NIE podpisales? Wszydzisz sie?
    6
    0
    MyMieszkancy(2022-11-23)
  • Ja nic nie napisałem o stronie za 2000? coś za dużo czytasz wypowiedzi i się j*ie w bani. Nazwy się czepiasz każdy wie że PWSZ to teraz ANS (Akademia nauk stosowanych), co do wymagań do stworzenia takiej strony się nie wypowiadam ale każdy rozgarnięty informatyk na pewno sobie z tym poradzi i nie dramatyzuj odnośnie studentów, bo niektórzy są bardziej rozgarnięci i więcej potrafią zrobić niż urzędnicy w UM.
    5
    1
    mietek22(2022-11-23)
  • @mietek22 - Jak ktoś pisze "każdy (... ) informatyk na pewno sobie z tym poradzi" to już wiem, że nie ma pojęcia o czym mówisz. Pojęcie "informatyk" to było dobre 25 lat temu, jak Pan Stasiu potrafił zainstalować Win 3.11 z dyskietek i podłączyć drukarkę, a stron internetowych uczono robić w Wordzie. Nie masz pojęcia co to html, php, css, java, python, SSL, hosting, domena, utrzymanie domeny, DNS, SFTP, itd. O plikach coockie wiesz tylko z półek sklepowych (ciasteczka) i wyskakujących powiadomień na stronach. Poza gronem ludzi z branży IT, informatyk, to taki ktoś w rodzinie, kto potrafi zainstalować windowsa, a jak coś się wykrzaczy, to robi format C i instaluje wszystko od nowa, więc przestań obrażać ludzi z IT nazywając ich informatykami od robienia stron. Tym się zajmuje Web Developer, a nie "informatyk".
  • Ogarnij się bo przedawkowałeś
    0
    1
    mietek22(2022-11-23)
Reklama