UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • jak punkty gdzie na wizytę czeka sie miesiącami może mieć problemy finansowe ??? to jak fryzjer gdzie czekasz 3 miesiące lub knajpa gdzie tyle czekasz na stolik ???
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    2
    anty kasta!!!(2022-10-25)
  • @anty kasta!!! - Tak działa od lat chory od podstaw system świadczeń zdrowotnych w tym kraju. Słowo klucz "wysokość kontraktu NFZ". Podpisane na 500 zleceń i ani jednego pacjenta więcej a masz rehabilitantów żeby robić ich 2000.Więc klepiesz biedę, skorzystano ze środków UE więc nie wolno zarabiać na usługach prywatnie, NFZ też jakoś nie jest zainteresowany skracaniem kolejek do specjalistów. Koło się zamyka.
  • @anty kasta!!! - nie pierdziel głupot, ,dziś byłam się zarejestrować na rehabilitację po zabiegu kolana, termin 28 listopada bez pilne cito itd, ,, ul, królewiecka zapewne oglądasz TVN haaaaa i wypisujesz głópoty
    3
    7
    mariolkaaaa(2022-10-25)
  • @mariolkaaaa - Założę się że to termin bez ćwiczeń grupowych bo to na nie są najdłuższe kolejki, na "zwykłe" zabiegi faktycznie można się dostać szybciej.
  • @mariolkaaaa - I co podnieciłeaś się ??? To masz 5 tygodni bezczynności, cofasz kolano w rozwoju no albo lecisz z prywatną rehabilitacją. No i ponad miesiąc masz żeby ogarnąć ortografię bo głupoty wypisujesz aż żal to czytać. Gópia kwoka jesteś.
  • @mariolkaaaa - Dzwoniłam miesiąc temu w 3 miejsca i miałam skierowanie na CITO. Najszybsza wizyta u fizjo grudzień. Szpital miejski II połowa stycznia '23.
  • @mariolkaaaa - To ty pierdzielisz głupoty. Rejestrowalam się we wrześniu a zabiegi nam w grudniu i to właśnie na cito.28 listopada to masz pewnie dopiero wizytę u fizjoterapeuty który zleci zabiegi i na które też będziesz czekać.
  • Jestem chora ledwie chodzę, duże zaburzenia tarczycy dostałam skierowanie do endokrynologa poszłam się zarejestrować- skandal 28 sierpień 2024 rok. Kpiny jak ja mam funkcjonowac przez te dwa lata? Tarczyca padła po przebytym w grudniu ubiegłego roku covidzie. Dopiero po takim czasie zdiagnozowano przez przypadek. A cały czas źle się czuję. Człowiek przeszedł covid i żyje to nie trzeba się nim przejmować. Jak poprosiłam lekarza prowadzącego moją matkę również po covidzie 85 lat o rechalibitacje i masaże bo wszędzie były informacje że się należy to niestety jest za stara I się nie należy to nie rozumiem czemu z jej emerytury w dalszym ciągu pobierane są skladki zdrowotne. Jak poszłam ją zarejestrować do dentysty to za rok. Za rok to moja mama może już nie żyć. Wiem to jej wina bo kto w tym wieku ma zeby. Ja chcę leczyć się prywatnie ale chcę żeby ZUS oddało mi składki zdrowotne.
    1
    0
    Basia W(2022-10-27)
Reklama