UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jaka ścieżka rowerowa ? Tam nie ma ścieżki rowerowej NA PASACH !!! Jedynie na chodniku. .. więc jak kierowca ma ustąpić PRZEJAZD ROWERZYŚCIE ?! Rozumiem, jeśli facet by zszedł z roweru i PROWADZĄC go przeszedł przez pasy i w tym momencie nie ustąpiłby mu kierowca pierszeństwa. .. A tak, to wina też leży po stronie rowerzysty. .. Ciekawe jak policja sformułowała to w notatce, bo może coś w artykule jest przekręcone. ..
  • Mowia o tym znaki pionowe oznaczjace droge rowerowa
  • MMM jest tam taki znak informujacy na ktorym jest osoba piesza i narysowany jest tez na nim rowerzysta. Czyli wiesz dziecko co to oznacza? Ze w tym miejscu przejezdza rowerzysta i przechodza. piesi. Jakby nie bylo na tym znaku rowerzysty to znaczy ze trzeba zsiasc z roweru i przeprowadzic go przez jezdnie.
  • @MMM - A może ten pan nie lubi rowerzystów i zrobił to celowo, co tłumaczyło by jego ucieczkę. Dlatego został ukarany. A ścieżki mogło wcale nie być, co za różnica. Zrobił to z premedytacją.
  • Tylko nie dziecko, bo dzieckiem nie jestem :) Mogli napisać to w treści artykułu. Nie każdy wie jaki jest tam znak postawiony. Osobiście rzadko jestem w tamtej okolicy, kiedyś częściej, ale nie kojarzę takiego znaku w tym miejscu. .. Uczono mnie, że droga na psach dla rowerzystów musi być oznaczona czerwonym przejazdem lub przynajmniej znakiem poziomym, tak jak na chodnikach. ..
Reklama