UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jaki to jest silny Elbląg? Zakłady pracy umierają, małe sklepiki upadają, z dzieckiem do lekarza trzeba jechać do Trójmiasta, bo u nas specjalistki pediatrycznej nie ma, tak zwyczajnie nie istnieje. Elbląg może i jest sypialnią Trójmiasta. I tyle. To co konkretnie Pan Prezydent zamierza zrobić, żeby budować subregion. Reanimować kolej nadzalewową? Połatać te leje po bombach na ulicach i chodnikach, czy jak? Póki co rozbudowuje się jedynie zakład psychiatryczny przy Żeromskiego. Może to i ta siła.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    28
    7
    Czegoś nie wiem(2026-09-24)
  • @Czegoś nie wiem - Może napisz nam gdzie robisz zakupy?Ile razy w tygodniu kupujesz cokolwiek w małym osiedlowym sklepie. Problem jest w tym, że robimy zakupy hurtowo w markecie, a jak nam zabraknie w tygodniu czegokolwiek to rezygnujemy z zakupu w sklepie obok. Mój sąsiad, starszy pan po zawale, idzie ok kilometr do najbliższej Biedronki, aby kupić sześciopak wody mineralnej tylko dlatego, że jest o 30 gr tańsza(butelka) niż w sklepie do którego ma 100 metrów. Taka jest elbląska mentalność. Narzekamy na komunikację, ale prawie z niej nie korzystamy. Narzekamy na chodniki, ale na nich parkujemy nasze samochody.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    starsza pani(2026-09-24)
  • @starsza pani - Narzekajacy na komunikacje i chodniki miejską to nie ci sami co parkują na nich samochody, a gdy sie jest starsza pania to bez problemu rozumie sie motywacje emeryta próbujacego zaoszczędzić każdy grosz. a tak w ogóle to artykuł o czym innym jest.
Reklama