UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ten, który zlikwidował etat oficera rowerowego powinien spłonąć ze wstydu jak pochodnia!!! Pamiętam w jak smutnej atmosferze pakowałeś "walizki"i opuszczałeś podległy mi referat. Przyszedłem niestety już po "egzekucji". Osobiście bym się na nią nie zgodził; chyba po moich losach historii wiesz, że mówię prawdę i umiem się postawić nawet kosztem własnej osoby. Szkoda Mareczku, że podnosisz grzecznie rączki jak chce ten, który Tobie "podziękował". Płyniesz z prądem, bo tak wygodniej i bezpieczniej, ale gdzie honor??!! Rozumiem, że należy wybaczyć, ale miej jako radny więcej własnego zdania. .. nie zdania takiego, które narzuci ugrupowanie. Tego Tobie życzę i gratuluję wyczynu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    16
    4
    Instruktor WOPR(2021-07-13)
  • @Instruktor WOPR - Widzę, że Pan Instruktor również powinien zmienić siodełko, bo mam wrażenie, że miewa Pan ból (_. _)
  • @Pex - Kogo boli prawda? Proszę się przedstawić. Ja mam ból? Nie, ja wam współczuję. Jeśli to tolerujecie, to jesteście minimalistami. Umieracie moralnie i mentalnie za życia.
    7
    0
  • @Instruktor WOPR - Publiczne wycieczki i anonimowe inwektywy - jakie to dzisiaj modne. A o instruktorze WOPR-u nic nie napisali? Oj, jak boli, oj jak boli. .. Co by zmienił fakt, gdybym się Panu przedstawił? Nic. Mogę nawet podać Panu numer telefonu do Pana Parka (gdyby Pan nie miał), ale i tak by Pan nie zadzwonił z tym "problemem", o którym Pan napisał i wyjaśnilibyście sobie sprawy jak prawdziwi faceci. Ale lepiej napisać w internetach! Zza klawiatury każdy odważny. Gratuluję poziomu i życzę zdrowia :-)A teraz pora na rower. ..
  • @Pex - ???? Zero składu i ładu. Zero merytorycznej polemiki. Kończę, bo szkoda czasu. Marek zna doskonale moje zdanie. Pan/pani może również, ale wewnętrzne poparcie betonu jest widocznie bardzo silne i korzystne w kontekście codziennej egzystencji. Zgadłem na bank i pozdrawiam ozięble wszystkich klakierów.
    4
    2
  • @Instruktor WOPR - Nie szkoda Panu zdrowia? Dawno Elbląg o Panu zapomniał i jak widać nawet nie chcę sobie przypominać. Ciągle wyciąga Pan jakieś swoje niedokończone historię lub niespełnione pomysły pomimo że nikogo to już nie obchodzi. Mamy inne czasy, inne okoliczności i inne władze i proszę to w końcu przyjąć do wiadomości.
    2
    6
    PanthaRei(2021-07-13)
  • @Instruktor WOPR - Ile osób poparło ten post. Czyli napisano prawdę. Radny powinien stanąć za ludźmi kiedy źle się dzieje. Proszę pamiętać że Elbląg to małe miasto.
  • @Instruktor WOPR - Paweł nie bierz do głowy. Pex i PanthaRei to wg mnie ta sama osoba. Ktoś, komu w obecnych realiach jest bardzo dobrze. Wygodnie, ciepło i dostatnio.
Reklama