UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Firma zrobiła furorę w internecie, żadne oświadczenia nie zmienią typowego elbląskiego podejścia do pracownika. Są jeszcze jakieś zakłady pracy w których premia nie jest uznaniowa? Obstawiam, że w następnym ogłoszeniu będzie informacja : "Na Twoje miejsce jest 20 chętnych ":)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    113
    13
    Furora(2022-03-10)
  • @Furora - Chyba 150 bo wracamy do starego systemu że jak ci się nie podoba to jest 150 chętnych osób Hashtagi: #Bil
  • @Furora - Tak, np TA firma. Są tu premie skorelowane z jakością produkcji i załodze zależy na tym, żeby nie było reklamacji czy strat materiałowych. Efekt jest taki, że firma nie ma w tej chwili etatowego serwisanta od reklamacji. TAK jestem związany z Firmą i TAK, nie jestem pracownikiem produkcji. Abstrahując od sytuacji wynikającej z niefortunnego pisma, jest mi po prostu, po ludzku wstyd, że nie zdaliśmy egzaminu z ludzkiej wrażliwości na krzywdę innych ludzi, bo, sami przyznacie, kwota zebrana na pomoc jest żenująca. .. .
    1
    3
    Mój Nick(2022-03-11)
  • @Mój Nick - Etatowego serwisanta od produkcji nie ma, bo z uwagi na niskie pensje po prostu odszedł. TAK, jestem związany z firmą, i jest mi po ludzku wstyd że, z uwagi na wysokość wynagrodzenia nie stać mnie na pomoc innym.
    5
    0
    Smutne realia(2022-03-12)
  • @Mój Nick - "Są tu premie skorelowane z jakością produkcji" Czyli jednak NIE SĄ to premie uznaniowe, jak próbuje to przedstawić Twój szef. Czyli jednak zabrano pracownikom ICH pieniądze, prawda?
    3
    0
    Szkoda słów(2022-03-12)
Reklama