UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zanim alergicy wypowiedzą się na temat uczulenia na puch topoli niech lepiej idą od alegologa ponieważ " Na przełomie maja i czerwca na okazach żeńskich topoli dojrzewają owoce zawierające nasiona, opatrzone pęczkiem miękkiego, śnieżnobiałego puchu kielichowego, roznoszonego przez wiatr. Okres owocowania topoli zbiega się w czasie z początkiem pylenia traw i wystąpieniem silnych objawów uczuleniowych wywołanych przez alergeny pyłku traw. Wielu chorych uczulonych na trawy sądzi, że przyczyną dolegliwości występujących w tym okresie jest unoszący się w powietrzu, widoczny gołym okiem, biały puch topoli (powszechnie mylnie uważany za pyłek topoli). Pojawiające się masowo, duże ilości puchu kielichowego nie mają jednak właściwości uczulających. "
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    30
    3
    DżonyBravo(2014-06-19)
  • A ja mam kur** uczulenie na samochody, więc proszę o zamknięcie ulicy przebiegającej obok mojego bloku. .. Wy sobie chyba jaja robicie haahahahaha uczulenie na topole, kij tam wytnijcie wszystkie topole w kraju bo moze akurat jakis alergik bedzie chcial przez POlske przejechac. .. Żałosny artykuł tak bardzo że wstyd
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    22
    9
    hahnie(2014-06-19)
Reklama