UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • wosp? Nie! Dziekuję. NIe wspieram!
  • "wosp? Nie! Dziekuję. NIe wspieram!" - Rozumiem że masz przy sobie tabliczkę że jak trafisz do szpitala w stanie zagrożenia życia to nie chcesz abyś był leczony sprzętem zakupionym przez WOSP?
  • Przeciwnicy WOŚP powinni wziąć przykład i nie pozwolić wczuć swoich dzieci sprzętem zakupionym przez WOŚP
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    28
    71
    Stać was na to pisowcy ?(2026-01-14)
  • @Stać was na to pisowcy ? - jedyna wdziecznosc nalezy sie dzieciom zbierajacym kase do puszki, a nie posrednikom ktorzy czerpia z tego kase
  • i ludziom ktorzy placa na ten cyrk
  • @Stać was na to pisowcy ? - Pisowcom w stanach już się nie podoba przyjaciel pisu. Trzeba było słuchać mądrzejszych. Może niedługo się okaże że USA zaatakuje kraj NATO. Po której stronie wtedy staniecie?
    11
    29
    Mądrość po szkodzie(2026-01-14)
  • @Stać was na to pisowcy ? - Pisowcy i honor to nie idzie w parze
  • @Stać was na to pisowcy ? - Na szczęście sprzętu wypożyczonego od wośp w szpitalach to jest może 1 promil, więc bardzo trudno będzie trafić na taki sprzęt będąc w szpitalu, więc nie ma problemu
  • Jeśli nie wspierasz to mam nadzieję że nie korzystasz. Czy jesteś z tyxh patriotów którzy uciekają na Węgry przed sprawiedliwością?
    16
    31
    Tu jest Polska(2026-01-14)
  • @Mądrość po szkodzie - a ta informacja z Kremla czy z Pekinu, a może z Wenezueli?
    3
    4
    Skarabeusz(2026-01-14)
  • @Tu jest Polska - Zobaczysz jak Ci twoi "patrioci" za dwa lata będą salwować się ucieczką do Berlina, do swoich mocodawców.
    18
    10
    Skarabeusz(2026-01-14)
  • Płaci składkę zdrowotną i ma prawo do leczenia. Szpital jeszcze nie jest Owsiaka.
  • @Stać was na to pisowcy ? - Teraz rozumiem kto głosuje na rządzących, po tak idiotycznym wpisie. Pewnie długo na tym długo myślałeś. Nobel się należy.
  • @bra - a tobie pewnie za ujadanie psisiurku
  • @bra - Do leczenia tak. Do korzystania ze sprzętu WOŚP trochę gryzie się z przekonaniami nie uważasz. Krytykujesz WOŚP miej jaja odmówić ratunku jeżeli serduszko znajdziesz na respiratorze np. Dotyczy Ciebie i bliskich Ci osób.
  • Przestańcie robić jakiś obowiązek z DOBROWOLNEJ zbiórki, fanatyczni owsiakofile. Albo wprowadźcie WOŚP jako obowiązkowa daninę w pitach, to będziecie mogli sobie gadać tę waszą formułkę o nieleczeniu. A tak, to jest to zwykle zaglądanie ludziom w portfele - jakież to lewicowe.
  • Niedawno kupiłem czipsy z logiem wośpu, są takie. Czy to już upoważnia mnie do bycia leczonym sprzętem wośpu według tej waszej wykładni, czy nie? No i jak długo trwa subskrypcja - czy trzeba ją corocznie odświeżać datkiem? I czy jest jakaś kwota minimalna? Skoro istnieje taka umowa spoleczna, to ja chciałbym poznać jej regulamin... na stronie orkiestry niestety nie znalazłem.
  • Nie czipsy ciebie upowazniają ani zadne logo. Idziesz do szpitala i ciebie leczą na sprzecie jaki maja chyba że sam jak zobaczysz że to od Owsiaka to możesz się odłączyć i zakończyć żywot. Nie ma przymusu leczenia.
  • Aha, w ten sposób. Troszkę nieegzekwowalne... a skoro nieegzekwowalne, to musi pozostać w sferze waszych chorych rojeń. Pozdrawiam.
  • MariuszLewandowski-Fc komercjalizacja.... przykre
    5
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-16)
  • @Stać was na to pisowcy ? - Co ty piszesz człowieku?
    1
    3
    Eljotnes(2026-01-16)
  • @Tu jest Polska - Co to ma za znaczenie? Okradają mnie każdego miesiąca na grube pieniądze idące na pseudo służbę zdrowia, więc ich zakichanym obowiązkiem jest, w razie potrzeby, ratować moje życie. I nie ma to znaczenia jaki to sprzęt. Od razu odpowiadam: Jak spotykam wolontariuszy - to wrzucam jakieś drobniaki, ale wkurza mnie takie podejście jak Wasze.
    1
    1
    AntyPoPis(2026-01-19)
  • A słuchaj, weź podpisz się-bo prawdopodobnie możesz trafić do placówki, w której pracuję, to będziemy wiedzieć, żeby Cię nie leczyć sprzętem z WOŚP i nie kłaść na tych porządnych łóżkach, ok?
  • Chciałeś chyba napisać WYDZIERŻAWIONYM przez WOŚP a zakupiony przez nasze składki na ten sprzęt.
  • Nikogo to nie interesuje że ty nie wspierasz. Nic nie jest na siłę. Chcesz daj na Owsiaka, na Caritas czy jeszcze gdzie indziej. nie masz ochoty nie dawaj. To każdego indywidualna sprawa i każda z tych decyzji szanuje tylko po co te wydłubywanie oczu...
  • Nikt ciebie nie zmusza. Nie chcesz nie wrzucasz.
    0
    3
    Jamaleg(2026-01-21)
  • Nie bądź śmieszny. Płacę co miesiąc kupę pieniędzy na NFZ i państwo ma obowiązek mnie leczyć. Przestań ludzi o innych podglądać szantażować Złotym Melonem.
    5
    1
    Kiedy Owsik się rozliczy z pi(2026-01-21)
  • "wosp? Nie! Dziekuję. NIe wspieram!" - Spokojnie, dam za Ciebie. Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę
    1
    3
    Netkot(2026-01-22)
  • @Netkot - Boś glooopiii jak booottttt
Reklama