UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • też dostałem awans w pracy z seregowane na majstra czy portel napisze o mnie notę ze zdjęciem czy to już nie ich target? Nie lanserski temat? To jak to jest? jedna praca lepsza od drugiej a wszyscy jestesmy od tej samem matki... Polski :) i jak tutaj ma być sprawiedliwość dziejowa jak jednych faworyzują a innych nie, dlaczego? Dlaczego majstra z budowlanki nie ma w spisie portela w Who is Who? To jest zarezerwowane tylko dla?? noo? "wybitnych" inaczej? :) toć logika
  • chłopie jestem z Tobą :) są lepsi i lepsiejsi
  • Ja mieszkałem na Zawadzie a teraz mieszkam nad jarem. tez awansowałem wyżej. tez chce fotę i miejsce w who od who
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    3
    No też mi awans(2026-03-03)
  • Nie, bo w twoim przypadku jest konkret robota do zrobienia i nie ma czasu na gadanie, a w ich przypadku takie roszady z miejsca na miejsce to pewnie jedyne co osiągają podczas całej kariery. Więc żeby nie było że nic nie robią, to piszą o nich cokolwiek.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    i_tyle(2026-03-03)
  • @No też mi awans - Ja mieszkałem na Zawadzie a teraz mieszkam w USA i w Dubaju. Tak po pół roku tu w USA i poł roku tam w Dubaju. To jest awanas a nie jakaś zamiana szaletu miejskiego.
Reklama