UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • @Kierowcowyz13 - Szanowny - nie do końca masz rację - codziennie dojeżdżam 13 z Traugutta na Piłsudskiego ( i z powrotem) między 08.00 a 18.00,więc mam pewne obserwacje - jeśli autobusem kieruje pani, ZAWSZE będzie punktualnie ( jeszcze jest ze dwóch młodych dość kierowców, którzy bardzo starają się trzymać rozkładu), na dodatek jazda jest spokojna, nikim po autobusie nie rzuca, nawet jeśli jest to stary rumpel z zepsutą skrzynia biegów. Panowie kierowcy - prawie wszyscy - szarpią, gonią, bo są spóźnieni, szczególnie rondo Traugutta-Górnośląska jest wówczas utrapieniem pasażerów, zamykają drzwi niemal przycinając plecy, nogi, bo się spieszą. A przed 18.00 z Piłsudskiego odjeżdżają przed czasem, często po 3,4 minuty. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Spostrzeżeniapasażera(2017-07-11)
  • Ta Pani z pętli odjeżdża przed czasem i dlatego jest punktualnie . Ja staram się jeździć punktualnie . Pisanie ze jeżdżą przyspieszeni o 4 min możesz włożyć między bajki bo system to wylapie i kierowca płaci karę
    2
    1
    Kierowcowyz13(2017-07-11)
  • @Kierowcowyz13 - Nie włożę między bajki, bo WIEM, z doświadczenia, że to prawda. Najczęściej jest to minuta, dwie, ale zdarza się i trzy, cztery, mam to na co dzień, od paru lat.
    2
    0
    Spostrzeżeniapasażera(2017-07-18)
Reklama