UWAGA!

Zmysły: to będzie spotkanie ze smakiem

 
Zmysły: to będzie spotkanie ze smakiem

Spędzamy z nimi sporą część naszego życia, dzielimy się obowiązkami, razem pracujemy na sukces firmy. Wbrew pozorom to, jak układają się relacje ze współpracownikami oraz pracownikami ma ogromne znaczenie, dlatego tak ważne jest, aby ze sobą rozmawiać, również o tym co poza pracą. Doskonałą okazją do tego może być wigilia firmowa, którą warto zorganizować w miejscu z klimatem, doskonałą obsługą oraz smacznym jedzeniem. Restauracja Zmysły zaprasza do siebie.

Czy wiecie, że przeciętnie każdy z nas ma tylko cztery godziny dla siebie, jeśli odliczymy sen, pracę, zaspokajanie potrzeb? I że zazwyczaj to wtedy dzieją się rzeczy najbardziej istotne, które będziemy wspominać do końca życia? To moment, w którym warto odłożyć telefon na bok, poczytać książkę, pójść na spacer albo na basen. To także chwila, którą możemy wypełnić wartościowym spotkaniem z ludźmi, którzy, jakby nie patrzeć, spędzają z nami sporą część dnia. Wigilia firmowa może być wspaniałą okazją, żeby się lepiej poznać, a nic nie łączy ludzi bardziej niż pyszne jedzenie, przytulna atmosfera i dobre wino. To wszystko znajdziecie w położonej nad rzeką Restauracji Zmysły, z doskonałym widokiem na plac katedralnym, komfortowym wnętrzem, profesjonalną obsługą. Zobacz, jaki klimat tworzą Zmysły. Jak zarezerwować termin? Bardzo prosto, wystarczy zadzwonić pod nr 662 353 888, można się kontaktować również poprzez Messengera. Sprawdź ofertę restauracji. 
      
       Mówiąc o Zmysłach nie sposób nie wspomnieć o listopadowych nowościach. Tym razem szef kuchni postawił na gęsinę w wielu odsłonach. W menu na ten miesiąc jest więc aromatyczna czernina z gęsi, podwędzany filet z gęsi z sosem z serc sałaty rzymskiej czy udko z gęsi duszone w czerwonym winie, podawane z piklowaną dynią. Można również skosztować rozgrzewającej zupy – kremu z dyni, z imbirem, chilli i pestkami dyni. Bardzo interesującą propozycją jest listopadowa pizza Alla Zucca. Nie brakuje na niej klasycznych dodatków, takich jak szynka parmeńska czy rukola, ale prawdziwą "kropką nad i" jest marynowany, zielony pieprz oraz... pieczona dynia. Pyszności! Nie zawiodą się wielbiciele deserów – to właśnie w Zmysłach możecie spróbować rogala Świętomarcińskiego, podawanego z rumem oraz sosem waniliowym. Zobacz, co zjesz w listopadzie w Zmysłach. 
      
       Restauracja Zmysły od początku stawia na ciekawe promocje i regularnie zaprasza na nie swoich gości. Dlatego zaglądaj na jej profil na Faceboooku – to tam znajdziesz wszystkie nowości, obejrzysz zdjęcia, poznasz opinie innych gości na temat tego miejsca. Zobacz Restaurację Zmysły na Facebooku. 
      
      
Restauracja Zmysły
       ul. Rybacka 46, plac katedralny przy fontannie
       Tel: manager +48 660 330 866
      
       Godziny otwarcia:
       Poniedziałek - czwartek: 11-23
       Piątek - sobota: 11 - 24
       Niedziela: 11 - 23
      
      
--------------Art. promocyjny-------------
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl

Najnowsze artykuły w tym dziale

Artykuły powiązane tematycznie