UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jakich praw nie mają kobiety, a które mają mężczyźni w polskich przepisach?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    51
    5
    Mędrzec(2025-04-07)
  • @Mędrzec - Od razu nasunęło mi się to samo pytanie. Nawet z żoną to konsultowałem to nie znalazła nic, żadnych różnic.
  • @Mędrzec - Kobiety mają przywilieje: Niższy wiek emerytalny, mniejsze ciężary np. na magazynie, uprzywilejowanie w sprawach rodzinnych.
    9
    0
    Tralala(2025-04-07)
  • Kosmita @Tralala - Chcesz IM to zabrać?
    0
    3
    Kosmita(2025-04-07)
  • @Kosmita - ja jestem libertarianinem. Ja nie za tym żeby zabierać a dawać. czyli mężczyznom zrównać wiek z kobietam, ciężary również. A w sprawach sądowych np. o dziecko to żeby również mieli tak jak kobiety.
    2
    0
    Tralala(2025-04-07)
  • Kosmita @Tralala - Używacie takich słów, których naprawdę nie rozumiem. Co to jest „libertarianin”, przepraszam, ale naprawdę nie wiem? Za równością też jestem, ale Samica Ludziacka jest jednak trochę gabarytowo mniejsza a co za tym idzie też słabsza. Względem wieku emerytalnego, zawsze myślałem, że Polski Ludziacki Samiec jest szlachetnie nastawiony do BIAŁOGŁÓW i zrozumie ICH biologię i wysiłek związany z powołaniem na świat POTOMSTWA. Uważam, że jakaś nagroda za to SAMICOM się należy. Co do sądów to tak, to jest duża niesprawiedliwość i tyle.
    0
    1
    Kosmita(2025-04-08)
Reklama