UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • 1 m sześcienny pamiątek po harcerzch elbląskich czeka.... czyżby na makulature? Jakoś obecnie żyjący druhowie mają to w głębokim niepoważaniu mimo ponagleń!
  • @akuku - Proszę o kontakt pod adresem redakcja@portel. pl
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    SebastianMalicki(2025-02-21)
  • @akuku - Chętnie zobaczę te pamiątki, może jakieś mini muzeum o elblaskich harcerzach udałoby sie zrobić. Poza stukturami elbląskiego hufca, bo oni wszystko sprzedadzą.
    0
    1
    ja elblazanin(2025-02-22)
  • @ja elblazanin - Są liczne materiały archiwalne zebrane przez hm M. Oliwieckiego przygotowane do napisania drugiej części książki o historii harcerstwa w Elblągu po roku 1956.Niestety śmierć hm Oliwieckiego i obecna bardzo trudna i smutna sytuacja rodzinna oraz odkrycie licznych zdjęć i materiałów prywatnych sprawiły, że przekazanie materiałów do drugiej części historii harcerstwa w Elblągu musi jeszcze poczekać. Wtedy dopiero jeden z weteranów harcerstwa w naszym mieście będzie mógł zacząć pisać dalszy ciąg dziejów harcerstwa w Elblągu po roku 1956.
  • Pierwszą mam, nie zdążyłem dostać autografu. ŚP nad duszą dh. Michała Oliwieckiego
    0
    0
    ja elblazanin(2025-02-24)
Reklama