UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (od najstarszych opinii)
  • browary robia masówki, zachecam do wypicia lokalnych trunków piwnych lub spróbowania zrobienia samemu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    edwar.(2011-05-11)
  • ja pamiętam ciemne piwo w małych butelkach z naszego borwaru; miało słodkawy smak i biło na głowę wszystkie karmelkowe byle co. .. koneserka
  • Istotnie mamy bardzo dobre piwo a na etykiecie producent adres firmy pisze Żywiec ul browarna to tak jakby Holandia produkowała ser gouda a producent byłby Gronowo Elbląskie to skandał mamy cos dobrego i nie możemy się tym pochwalić to samo jest z EB w Stanach w Chicago jest go pełno a w Elblągu mało kto wie że jest u nas produkowane
  • A jaką Ty masz pewność, że Specjal jest lany w Elblągu ? Może od tego zacznijmy dyskusje. Uważam, że na etykiecie Specjala powinno być logo Elbląga, ale w takich śmiesznych artykułach możemy sobie jedynie ponarzekać w małym gronie. Specjal jest bardzo dobrym piwem. Wielu moich znajomych z południa kraju jak przyjeżdża na Mazury to kupują do domu na zapas po kilka zgrzewek, a to też o czymś świadczy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Ploterek(2011-05-11)
  • Białe Stary z białą plandeką EB, reklama z Jeanem Reno, to były czasy
  • Specjal Niepasteryzowany - jest produkowany i rozlewany na chwilę obecną TYLKO w Warce. To samo dotyczy się beczek KEG. W Elblągu jest robiony Specjal w butelce, Specjal w puszce. Koniec. Kropka. Pracownik
  • Po licznych zmianach formuły piwa specjal i kilku przebojach żołądkowych, boję się o moją wątrobę gdy pije to piwo, wolę inne, polecam perłe export, ciechana. Czasy EB minęły ale ten znaczek na skrzynkach, które można spotkać ożywia wspomnienia. Prawda jest taka, że obecna piwo to chemia, niema co się łudzić że to ta sama dobra marka co kiedyś.
  • Podpisuję się pod postem wyżej. Jak zawsze uwielbiałem specjala za smak, tak teraz jest coraz gorzej, a niepasteryzowane to istny kwasior. Za to perła export (chmielowa już nie) albo Łomża eksport to wspaniałości smakowe :)))
  • dzis piwo koncernu zywieckiego pijaja tylko zule bo jego jakosc jest gorzej jak zla, specjal prowadzi prym w piwach nie nadajacych sie do spozycia ( zwlaszcza jego smrod po otworzeniu butelki lub puszki ), jedyne polskie piwo z szerzej znanych nadajacych sie do picia to lech. Od innych wole kawe zbozowa.
  • Piwo które jest robione w kampaniach piwnych i w Elblągu jest robione bez chmielu zamiast chmielu dodają sproszkowana żółć cielęcą. Jedynie gdzie w składzie piwa jest ujęty chmiel to wtedy piwo jest z chmielem a nie żółcią. czyli: Heineken, Amber itd. .. Specjale, Tatry, i inne badzie są robione z żółci. Pozdrawiam piwoszy :D
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Piwosz(2011-05-11)
  • "Nasz" browar wprowadził osatnio nową marke ,SPECJAL nie pasteryzowane www.youtube.com Film o naszym elląskim browarze: www.youtube.com Tylko dla czego z etykiety SPECJAL zniknęło logo herbu Elbląga ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    chłop piwożłop(2011-05-11)
  • Ale zastanówcie się barany po co promować to miasto, przecież tu jest syf, złodzieje, i kilku rządzących !!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    fafarafa(2011-05-11)
Reklama