UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Po prostu zamieńcie projekt bloku na projekt kamienicy. To jest Stare Miasto, więc ta koncepcja pasuje jak świni siodło. Jak to zrozumiecie, to pójdzie łatwiej, zaufajcie.
  • @Jer - A ten budynek koło poczty który nie ma ani wizualnie ani pod wzgęldem jego usytuowania do Pocztowej sensu to ta koncepcja ''nie pasuje jak świni siodło '' ? Ale jakoś poszło, prawda ?
  • Na temat tego budynku były protesty zanim zaczęli wykopy pod budowę ale głos mieszkańca nic nie znaczy, robią co chcą byle kasa była. Przynajmniej by elewacje obłożyli klinkierem to coś by tam grało ale mają nas głos gdzieś !
  • Nie jestem architektem ale jak na moje oko budynek wybudowany obok poczty, jego usytuowanie względem ulic, wjazd do podziemnego parkingu uniemożliwia zwartą i w linii ul. Rycerskiej dalsza zabudowę Starego Miasta. Estetyka tego budynku też, jak dla mnie, wątpliwa. A to jest przecież jedno z centralnych i widocznych miejsc tej dzielnicy. A Tamka, zarośnięta góra śmieci budzi takie emocje, dziwne.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    0
    Bazyli(2026-09-11)
  • @Bazyli - Dokładnie tak. Klocek Mytycha obok Poczty powstał a nigdy nie powinien w takim stylu i koncepcji zabudowy. Jego tam po prostu nie powinno być w takim układzie i wyglądzie jakim jest dziś obecnie a jednak powstał!!! To co dziś widzimy na wizualizacji to przy tym klocku to architektoniczna perełka i to w dobrym miejscu gdzie wszystko tam jest zarośnięte i śmieciami zawalone to nie, nie chcą!!! To jest dopiero skandal!!! Budować i się nie zastanawiać bo niczego tu już nie będzie.
Reklama