UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ludzie co z piekna na ulicach ful wystylizowanych laleczek, . .i kto się najadł z pięknej miski ? kobieta to ma być fajna, miła, gospodarna, gotować umieć i zadbana, niech kiecki, sukienki nosi a nie te spodnie, leginsy obrzydłe. Podmalować sie lekko, włoski ułożyć i już się chcę patrzec. Zadnych laleczek, diet żadnych bo wtedy jest wredna, niezadowolona bo ciągle głodna. Mam być pulchniutka i mięciutka a nie wysportowany kościotrup. !!! Facet nie pies na kości sie nie rzuca, kragłości mają byc :) facet z krwi i kości- wiem co mówie
  • Facet nie Sikorka by na słoninę lecieć. Jak kobieta ma ładną figurę i zgrabną pupę to legginsy wyglądają super! Chyba jakimiś starymi kanonami piękności żyjesz. Jeansy- te dobrze dobrane też fajnie opinają co trzeba. Do tego długie zadbane włosy mmmm.. A jak jeszcze znajdziesz taka co jest ładna, jest dobra gospodynią i dzieci uchowa to już w ogóle trzymać taka rękoma i "nogyma"
Reklama