UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Trochę mam dość wiecznego narzekania waszego, nie wiem skąd to sie bierze, wieczne narzekanie. Drużyna w dużym procencie zmieniona, ale za to na wielu pozycjach mamy kumatych ludzi - Święty i Kaczmarek to kurde chłopcy co potrafią kopać. Kozery w końcu nie ma a jest Branecki, który strzela. W obronie jeszcze do wymiany klocki, pewnie w środku pompy na defensywnego będzie trzeba pomyśleć czy to nie czas na kolejne wzmocnienie.. w każdym razie ile można zmieniać, niech pracuje ten sztab!!!!! Ktoś jeszcze pisał że Augusto nie strzela, na razie nie, fakt. Ale wnosi sporo dla tej drużyny, zacznie ładować.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    6
    Rafał Leper(2026-08-22)
  • @Rafał Leper - Leper za darta się weź a nie za komentowanie poczynan podoopiecznych koordynatora. No ludzie - robią punkt zamiast trzech. I kto winny? No pilkarze przeciwnika kierowca autobusu pani z przydroznego baru tylko nie koordynator. Jeszcze raz powtarzam po 9 kolejce przyjdzie czas na długo oczekiwaną zmianę na stanowisku trenera pierwszego zespołu. Olimpia będzie miala co najwyzej 9 pkt i miejsce w strefie spadkowej lub tuż nad kreską. I tak sie skonczy kariera karierowicza koordynatora wuefisty z zawodu i zamiłowania
    2
    7
    Gonzalo(2026-08-22)
  • @Gonzalo - Papszun, Sasal, Brosz, Strembski i wielu, wielu innych. - To, że trenerom wytyka się czasem, że pracowali jako wuefiści, jest nielogiczne - podkreśla Marek Papszun. Trener Rakowa Częstochowa był w przeszłości nie tylko nauczycielem wychowania fizycznego, ale i historykiem w gimnazjum oraz wychowawcą klasy. - Obraża się ludzi za to, że są wykształceni i skończyli studia. To sytuacja absurdalna, bo — z całym szacunkiem dla niektórych piłkarzy zostających trenerami — oni często mają problem z ukończeniem szkoły. Dlatego ja czuję się dumny, że pracowałem w szkole i pełniłem ten zawód. To jednak niestety pokazuje też, że zawody, które powinny być traktowane jako prestiżowe, są u nas uznawane za coś gorszego - mówi szkoleniowiec wicelidera ekstraklasy (w roku 2020). Wiecznie zmieniajmy trenerów w Olimpii, na pewno wtedy coś zbudujemy. Wiecznie narzekanie. Nigdy wszyscy nie będą zadowoleni, ale bez możliwości pracy, jak coś tu zbudować. Przyjdzie nowy i będzie budował na nowo. I tak bez końca można się bawić.
    5
    1
    Darcista(2026-08-23)
  • @Darcista - Są jednak ludzie inteligentni, którzy potrafią napisać mądre słowa. Bez obrażania, bez hejtowania Dziękujemy w imieniu tych wszystkich, któremu sport, praca trenerów, nauczycieli leży na sercu
  • @Darcista - Nie chcialem w zaden sposób obrazic mauczycieli. Jesli tak to wyszlo to przepraszam. Mi chodzilo o to ze albo niech bedzie wuefista albo trenerem z prawdziwego zdarzenia a nie jedno i drugie. Nic nie mam do wuefistow znam ich sporo i sa to normalni wartosciowi ludzie niejednokrotnie pasjonaci. W przypadku tego Pana. na czoło wysuwa sie jego wybujale ego a trener mizerny jak widac. Nie oceniam jego pracy jako nauczyciela bo sie na tym nie znam i nie mam dostepu do danych. Wiem tez ze swoimi decyzjami skrzywdził po drodze wielu mlodych perspekrywicznych kandydatow na pilkarzy. Nie wiem czemu tak idziecie za nim jak w ogień? Nie rozumiem tego?
    2
    2
    Gonzalo(2026-08-23)
Reklama