UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Odsyłacie do przeprowadzonych wywiadów z p. Dagmarą i p. Robertem. Oboje mówili że 04.04 jest dniem układowym i już wszystko będzie wiadomo.. Nie przeczytałem tego w tym artykule, nadal nie wiem jakie jest zadłużenie i jaka jest przyszłość OE. Co postanowili wierzyciele ?
  • @Jaki - bo oni to jak ich bos Missan. miesiącami przygladaja sie, analizują, zamawia ekspertyzy a w sumie nic nie robią.
  • @Jaki - Ha, ha ha od 4.04 25 - jest dniem układowym, tylko że dzisiaj juž mamy sierpień I jeszcze większa cisza - nikt nic nie wie - czeski film, tylko scenariusz jest naszych wspaniałych lokalsów - kupili " sobie czas, tylko gdzie wszyscy byli przez ostatnie 10 lat, teraz chcecie to badać- dekad Wam zabraknie. No I co za wspaniałe prawo ogłaszają upadłość z wniosliem o zawieszenie tej upadłoŝci, to po co tyle wysiłku I gwatmaniny - jeśli chcieliście sobie kupić czas, to trzeba było sobie jeszcze poczekać z tym ogłoszeniem, a tak licznik bije, bo nie możecie w nieskończoność trzymać tego zawieszenia. Wszystko to toczy się przy uciesze winowajców, bo I'm dalej w las tym więcej drzew z tym, że drzewa te umierają stojąc, to jak spec-misja( nie mylić z seks' misją), gdzie główny bohater krzyczy.. widzę ciemność, widzę ciemność. Czy nasz audyt wyjdzie z tej ciemności- szanse są niewielkie, bo są namaszczone przez pomroczność jasną I księdza kapelana. Trzepa też przyznać, że ta kapela dobrała się w dość szczególny sposób, ze szczególnym uwzględnienim miłości do piłki gdzie miłość ta zabijała każdą próbę awansu. Panie Krawczyk prędzej pan zaśpiewa -" jak minął dzień", niż ktokolwiek sobie poradzi z tym długiem I pat będzie trwał tak długo dopóki nie znajdzie się winny.... Amen
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    0
    Widzę ciemność(2025-08-09)
  • Bo generalnie chodzi o czas, żeby leciał, leciał I leciał, ' wtedy wszystko ulega zatarciu, zapomnieniu I przedawnieniu I co tu badać, jak nikt już nic nie pamięta Ja raz schowałem kasę po pijaku pod lodówką I dopiero przy przeprowadzce po 10 latach ją znalazłem- nie zgłaszałem upadłości I jakoś przetrwałem, može w Olimpii też ją znajdą I skończy się bez oskarżeń
Reklama