UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A co miała zrobić z tym biednym pieskiem co zdechł z starości lub choroby ?. Zadzwonić po zakład pogrzebowy CHARON ?. Czy gdzieś jest jakas informacja co zrobić z truchłem psa, chomika, świnki morskiej, czy kanarka. -Nie MA.. !!!!! Zrobiła co podpowiadała jej intuicja i dobrze. Co może miała zwieść psiaka na Dębice i tam jego pochować. Policja a może CBŚ jeszcze- komedia!!!!!
  • kuman i mosiek przyjechaliby migusiem Hashtagi: #Jg
  • Bardzo źle. To jest jakaś erozja umysłu. Widać, że kobieta nie ma 70 lat, żeby nie wiedziała, gdzie zasięgnąć informacji i pewnie telefon komórkowy posiada. Można sprawdzić w internecie, co zrobić z martwym zwierzęciem. Należy zawieść go weterynarza i to już on dokona utylizacji. Chyba że jest cmentarz dla zwierząt, wtedy można tam zwierzę pochować. Internet nie służy tylko do przegladania tik-toka i scrollowania FB.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    2
    Mieszkaniec1967(2026-10-08)
  • Potrzebujesz alert RCB z informacją co w przypadku gdy zwierzę zdechnie? Naprawdę jesteś jak kupa liści jesienią?
    1
    0
    KapitanSzyderca(2026-10-08)
  • @Mieszkaniec1967 - Jak usłyszysz cenę utylizacji za kilogram, a widać, że ona ledwo ciągnie tą walizkę, to szybko wpadniesz na taki sam głupi pomysł jak ona. Tam kwota utylizacji musiała być w okolicach tysiąca pln.
    5
    4
    KapitanSzyderca(2026-10-08)
  • Prawidłowo zawozi się do lecznicy na utylizację, tylko trzeba zapłacić parę stówek, zależy od wagi zwierzęcia. Do śmietnika szybciej, albo zawieźć na obrzeża miasta i zostawić przy drodze, że niby przejechany, to wtedy ktoś zgłosi na 112 i firma utylizacyjna co ma umowę z gminą zabiera. Pozdrawiam zaradnych, oszczędnych Januszy i Grażyny.
    6
    0
    pan_jan(2026-10-08)
  • @KapitanSzyderca - Jeśli decydujesz się mieć psa, to ponosisz za niego koszta, jeśli Cię nie stać na jego godne pochowanie no to nie miej zwierząt - niby proste a takie trudne.
    1
    1
    Elblążanin99(2026-10-08)
  • @Elblążanin99 - Mi tego nie tłumacz, tylko tym, którzy się decydują na takie psy. Ja nie mam psa i na chwilę obecną nie zamierzam mieć. Kocham zwierzęta, ale nie mam już miejsca w życiu na dokładanie sobie kolejnych obowiązków i kolejnej odpowiedzialności. W dodatku pies potrzebuje przestrzeni, której na chwilę obecną nie jestem mu w stanie zagwarantować.
    1
    0
    KapitanSzyderca(2026-10-09)
Reklama