UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dożywocie odrazu powinno a nie 5-25 lat. .Cała Polska. . Hashtagi: #.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    159
    9
    Hlehle(2020-11-20)
  • @Hlehle - A dlaczego mam takiego utrzymywać ze swoich podatków dlaczego ma mieć ciepło korytko podane na czas do roboty zaprządz niech zarobi na siebie a wtedy można mówić o dozywociu pocierpi i zapracowałaś na swoje utrzymanie
    101
    4
    Opinia(2020-11-20)
  • @Hlehle - chyba dla takich jak ty!!!
    0
    2
    drwal34(2020-11-20)
  • @Opinia - oczywiście nie zgadzam się z tym ale takie jest prawo !!!!! oczywistych morderców powinno się utylizować i już a ue może siębujać !!!!!
    1
    0
    polak 111(2020-11-22)
  • @Hlehle - PROSZE MNIE POSLUCHAC. ODSIEDZIALEM WYROK KTORY NIGDY NIE POWINIEN ZAPASC. NIE UDERZYLEM, NIE ZROBILEM NIC TEMU CZLOWIEKOWI. ZOSTALEM PRZEZ NIEGO ZAATAKOWANY STOJAC DO NIEGO PLECAMI. ROBICE SOBIE ZE MNIE OFIARE. PROSZE JEZELI CHCE KTOS SIE PRZEKONAC JAKA JEST PRAWDA, DAJUCIE WRAIOGHRAF, POZNAJCIE PRAWDE A NIE sluchacie OPowiescie ludzi ktorzy nic nie widzieli. kazdy kto ma watpliwoci zapraszam zeby postawil sie na moim miejscu gdzie jestem z gory oczerniany. to brednie. dlatego wyrok taki a nie inny. kazde wasze slowo to klamstwo i to sa na to dowody. a 5 lat mi z zycia zabrano.
Reklama