UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Te Panie mają dwie ręce, dwie nogi I nie są chore-do pracy i wtedy będą pieniądze na remont. Nie one pierwsze są w takiej sytuacji, nie dość że dostają mieszkanie za nasze pieniądze to jeszcze im źle bo trzeba remont zrobić. Wiedziały, że te mieszkania nie będą w cudownym stanie, mogły przez te parę lat co miesiąc odkładać po parę groszy, wtedy na remont by było Hashtagi: #Wszystkozadarmo
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    52
    5
    Kinga99999(2021-08-05)
  • @Kinga99999 - Przepraszam za jakie nasze pieniądze, przecież to nie miasto budowało te mieszkania. Przeważnie to są przedwojenne domy, w które miasto przez dziesięciolecia nie włożyło ani złotówki, co widać na zdjęciach. Każdy dobry gospodarz dba o swoje mienie, tu nie było robione nic, wbrew pozorom czynsz w komunalnych nie jest taki niski. Nie będę polemizował ani oceniał czy można było odłożyć czy nie, nie znamy historii życia tych pań i nie musimy znać. Kto ma trochę ludzkiej życzliwość to może się wstrzymać z negatywnymi komentarzami, czemu ma to służyć?
    8
    10
    Ja nie w temacie(2021-08-05)
  • @Ja nie w temacie - Mieszkania miejskie to dobro i własność mieszkańców, a każdy w domu remont robi sam. Mi nikt nie remontuje i nic nie daje. Praca, kredyt, pismo do zbk z prosba o odliczenie nakładow na instalacje grzewcza i elektryczna stolarke okienna od czynszu.
    12
    0
    Xxxxxxxxxxc(2021-08-06)
Reklama