UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ciało pedagogiczne to patologia przesiąknięta polityka i zawiścią, szkoła to obozy podzielne przez dyrektora. A uczeń to cyfra jak wybitny to jeszcze ktoś na niego patrzy reszta w liceum to wynik z matur. Tylko tak dyrektorzy liceum oceniają swoją pracę i naukę dzieci... wynkkiem z matur. E Elblągu szkoły to XIX w. uczeń je posiłek na siedzac na podłodze, sala gimnastyczna w każdej szkole to obraz nędzy jak słoneczko poświęci w salach 31 stopni, pedagodzy to farsa skupaja się na łagodzeniu problemów. Każde dziecko bierze korepetycje bo tak wymyślono sposób na dorobienie więc poswszechne jest określenie w szkole że nUczyciele sprawdzają jął się dzieci nauczyły. Tak wygląda najlepsze o ciemnnych sprawach w naszych liceach wiem więcej... narkotykach, alkoholu ale też o funduszach dodatkach i bucie tych co prowadzą te szkoły.... dyrektorów którym się wydaje że robią dobra robotę bo mają ambicje żeby polatać dach
  • Spłycasz jakby szkoła była złem wszelakim. Dzieci się socjalizują w przedszkolu i w szkole. Nie wiem na jakim poziomie odklejenia trzeba być, żeby szkoła p[publiczna była zła dla dziecka. Szkoła to hierarchia jak każda inna. Dyrektor. Administracja. Kadra pedagogiczna. W podstawówkach % egzaminu 8 klasisty. W średniej % matury. Jakaś skala obowiązuje. Ale co dyrektora np. SP14 nie wywalą najgorsze wyniki słabe każdy swoje pole orze. Względem UK i tak mamy wysoki poziom. Nie funkcjonuje u nas model zrobię podstawówkę i idę na taśmę do fabryki. Może gdyby były fabryki nikt by się nie uczył za bardzo.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Darecki42(2024-10-01)
  • Konkret!!!
Reklama