UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czy to prawda że w Elblągu jest 14 "nauczycieli" religii i dostają oni 4.5 mln rocznie z podatków Elblażan?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    11
    Ateista(2025-12-22)
  • @Ateista - 14 nauczycieli w żaden sposób nie jest w stanie zarobić rocznie 4,5 miliona. Ateisto weź to na logikę. Nawet gdyby zarabiali po 10 tysięcy miesięcznie ( a musieliby pracować na dwa etaty wtedy) to wychodzi 1,4 miliona. Pomogłam? Hashtagi: #Matematyca
  • Za 10 tyś to oni nie pracują. Dostają dużo więcej
    6
    10
    Raj na ziemi(2025-12-22)
  • @Ateista - Tak prawda.... dostają po 26 785 zł każdy pensji miesięcznie.....
    1
    3
    Kapusta 1(2025-12-22)
  • @Ateista - Ty Ateista nabyty? Bo taka moda? Prawdziwy ateista nie udziela się w tych sprawach ani w żadnych dotyczących kościoła bo po prostu nie wierzy i już.
  • @Ateista - Tak i dzielą 4,5 bańki na 14 osób. Puknij się w ten pusty arbuz.
  • Ateistą jest każdy poza kościołem, nie ma go w księgach parafialnych ale to nie oznacza że nie może wierzyć w Boga. Ja wierzę w Boga ale do kościoła nie chodzę jak biskupi poparli Batyra i do niego nie wrócę bo tam jest tylko polityka i interes samych księży a nie wiernych.
  • @Ateista - Bardzo ciekawe, że ateista jest żywotnie zainteresowany sprawami religii...
    3
    4
    Bezproblemowy(2025-12-22)
  • @Bezproblemowy - Jego interesują pieniądze, czyli sprawa w religii najważniejsza !
    1
    1
    Wuj Dobra Rada(2025-12-22)
Reklama