ahhahaaha czepiaja sie psich kup, ktore byly od zarania dziejow i nikomu nie przeszkadzaly. Raptem zaczely przeszkadzac. Ludzie ogarnijcie sie, czego wy chcecie bo nie rozumiem. Nie przyzwyczailiscie sie jeszcze do gowien ? Przez cale wasze i moje zycie spotykamy gowna wszedzie i raptem was cos tknelo ze tak nie powinno byc. Setki pokolen przed spotykalo gowna przez cale ich zycie. Gowna byly sa i beda i nic to nie zmieni. Nie wiem z czego tu robic afery. Jedyne co to rozumiem oburzenie w wiosne/lato w parkach jakby ktos chcial z dziecmi pojsc pograc w pilke czy sobie polezec na kocu. To ok tam nie powinno byc psich kup ale gdziekolwiek indziej? Normalka, czym tu sie podniecac to nie wiem
zastanów się trochę, jesteś ubrany do pracy czy z pracy idziesz do mieszkania w bloku, kamienicy wdeptujesz w gówno na parkingu czy przed blokiem. Jesteś szczęśliwy z tego powodu? dzisiaj byłem w przychodni szpitala, ktoś wdepną w odchody i od wejścia do schodów rozniesione GÓWNO było, wymaga się kultury, i czystości. Co teraz napiszesz ze to wina " pacjenta" ?, miał pecha? I co sprzątaczka ma od razu lecieć z mopem i sprzątać. .. przestań