UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ahhahaaha czepiaja sie psich kup, ktore byly od zarania dziejow i nikomu nie przeszkadzaly. Raptem zaczely przeszkadzac. Ludzie ogarnijcie sie, czego wy chcecie bo nie rozumiem. Nie przyzwyczailiscie sie jeszcze do gowien ? Przez cale wasze i moje zycie spotykamy gowna wszedzie i raptem was cos tknelo ze tak nie powinno byc. Setki pokolen przed spotykalo gowna przez cale ich zycie. Gowna byly sa i beda i nic to nie zmieni. Nie wiem z czego tu robic afery. Jedyne co to rozumiem oburzenie w wiosne/lato w parkach jakby ktos chcial z dziecmi pojsc pograc w pilke czy sobie polezec na kocu. To ok tam nie powinno byc psich kup ale gdziekolwiek indziej? Normalka, czym tu sie podniecac to nie wiem
  • zastanów się trochę, jesteś ubrany do pracy czy z pracy idziesz do mieszkania w bloku, kamienicy wdeptujesz w gówno na parkingu czy przed blokiem. Jesteś szczęśliwy z tego powodu? dzisiaj byłem w przychodni szpitala, ktoś wdepną w odchody i od wejścia do schodów rozniesione GÓWNO było, wymaga się kultury, i czystości. Co teraz napiszesz ze to wina " pacjenta" ?, miał pecha? I co sprzątaczka ma od razu lecieć z mopem i sprzątać. .. przestań
Reklama