UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bardzo ładnie, profesjonalnie, czym się chwalicie????? ale dlaczego czeka się na opis 3-miesiące i to jest u WAS minimum, wielokrotnie korzystałem z waszych usług. Emeryt szpitalny. Pozdrawiam wszystkich z NU-MEDU. Andrzej z działu technicznego.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    5
    elblążanin48(2025-10-02)
  • @elblążanin48 - Chyba napisano czym się chwalą. Dlaczego na opis czeka się długo? bo brakuje specjalistów. A ty nie oszukuj, ja kilkakrotnie korzystałam w ostatnich trzech latach z TK(raz, miesiąc temu na tym nowym urządzeniu) i RM i nigdy nie czekałam na opis trzy miesiące, średnio około 5 tygodni. Najlepiej pisać bzdury.
  • @elblążanin48 - Oj przesadzasz. Wiele razy oboje z mężem, mieliśmy badania, które wymagały opisu radiologa (TK i MRI) i nigdy nie czekaliśmy na wyniki dłużej niż 5 tygodni. Niektóre badania są opisywane poza Elblągiem. Mam opisy z Lublina i Warszawy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    6
    starsza pani(2025-10-02)
  • @elblążanin48 - Kolejny maruda pisu
  • Bardzo się mylisz
  • @starsza pani - Jeden z dowodów badanie 18.08 2023 r opis 10.10 2023 r i to po interwencji w Dyrekcji NU-MED-u przyspieszono.
Reklama