UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Problem słupków jest nie tylko tu. Sielanka tez się oslupkowala kilka lat temu i np. do wieżowca 67,69 na Dąbka karetki stają na środku drogi tarasując przy tym przejazd do kolejnych bloków. Wozy strażackie również mają tam problem. Zresztą mieszkańcy również, ostatnio widziałem jak ludzie się wprowadzali do bloku i musieli spory kawałek iść z meblami bo przy klatce nie ma jak stanąć. Kiedyś było lepiej to rozwiązane. Hashtagi: #Mikro381@wp.pl
  • Kiedyś było lepiej, bo po chodniku można było jeździć i parkować, i ludzi rozjeżdżać, co nie? A zadaj sobie pytanie, czemu tak jest i czemu wstawiają wszędzie słupki? Już odpowiadam: bo kopnięci kierowcy - i mówię tu o zwykłych kierowcach - jeżdżą po chodnikach, trąbią na pieszych, parkują na chodnikach, zieleni, a nawet potrafią grozić śmiercią, bo "mam samochód, mogę wszędzie". Ale fakt taki, że kierowca jak ty, co może wiedzieć o pieszych i bezpiecznym chodniku, nic. A słupki to jedyne wyjście, bo na kierowców nic nie działa. Znaki drogowe, przepisy drogowe - dla was nic nie znaczą. To same fakty, a policja na to pozwala, bo wiecie, że nic wam nie zrobi, da tylko pouczenie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    DariaMaria(2025-10-18)
Reklama