UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czas wprowadzić odpłatne oddawanie krwi bo czasy kiedy oddawałem bezinteresownie minęły
  • Bezinteresowność, pomoc, empatia-to piekne cechy człowieka. Nie dajmy się sprzedawać. Chrońmy resztki człowieczeństwa
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    Jacuś(2025-11-04)
  • @Jacuś - Ok. Oddałem 30 litrów, nie mam szacunku u ludzi i nie jest to moja wina...
  • @Jacuś - Nie ma szacunku nawet w złym stanie w kolejce u lekarza, ot taka empatia i szacunek
  • A czyja? To, że oddałeś 30 litrów krwi nie świadczy o tym, że jesteś dobrym człowiekiem. Na szacunek trzeba zasłużyć, zapracować a nie kupić.
  • A inni w kolejce do lekarza to są zapewne we wspaniałym stanie, przyszli dla rozrywki? Dlatego nie masz szacunku u ludzi.
  • Temat przewija się przy każdym apelu o oddawaniu krwi i czas ten temat zakończyć ! Jeśli słyszeć musimy że nasza winą jest brak szacunku w uszanowaniu podstawowego prawa poza kolejności to oczy my tu mówimy ? Albo jest poza kolejność albo jej nie ma ? Kto uważa że nie ma niech prosi o krew w potrzebie, niech za nią płaci ! Koniec kropka.....
Reklama