UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czytając komentarze jestem przerażony jak potężny prymitywizm w nas siedzi. Pedofilia jest była i będzie w każdym środowisko także kościelnym. Każdy ma inne potrzeby wyjścia w drogę. Na początek porozmawiajmy z takim pielgrzymem, a nie go hejtujemy. Chce to nie idzie ( w sumie lepsze to niż przez dwa miesiące wakacji siedzenie przed telefonem, komputerem i tv. Zauważyłem, że Polacy mają tendencję to wszechobecnego oceniania i wystawiania wyroków. Prymitywizm oj prymitywizm. PS. Portfel jest dobry - pod pielgrzymką na Jasną Górę pozwala wstawiać komentarze, natomiast przy artykule o darmowej komunikacji miejskiej dla Ukraińców już nie. Hashtagi: #Obywatel
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    10
    Obywatel1(2022-07-20)
  • @Obywatel1 - Jest taka partia - Prymitywizm i Socjotechnika, znasz może?
  • @Obywatel1 - Zauważyłam że Polacy to..... amerykan z księżyca spadł.
  • @Obywatel1 - A co ma uciemiężony naród ukraiński mordowany przez Putina do pielgrzymki????? Bilety już sa płatne i tylko miesiać nie płacili do konca czerwca, ty katoliku zazdrosny i nieokrzesany!!!!!
  • @Obywatel1 - Bo o Ukraińców Portel, bardziej dba jak o swoich. Taki kraj swoim już tylko pozostało głosować nogami, I wybierać nową ojczyznę.
  • Przepraszam Cię bardzo. Przez omyłkę dałem Ci plusa. Przepraszam jeszcze raz.
Reklama